Mikor vegyem ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ki mikor vette ki a köldökpiercinget?

10hkm

2015. aug. 26. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
szerintem mindegy, úgyis összeforr pillanatok alatt
2015. aug. 26. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 20. hét után kezdett látványosan nőni a hasam, addig csak olyan volt, mintha híztam volna hasra 2 kg-t. Én ekkor vettem ki :)
2015. aug. 26. 12:35
 3/9 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Én akkor vettem ki, amikor rohamosan elkezdett nőni a hasam. Nálam ez a 22. hét körül volt! :)
2015. aug. 26. 12:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem, akkor még van időm :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2015. aug. 26. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Első! Már miért forrna össze?? Nem nyálkahártyáról beszélünk, hanem sima bőrfelületről.

Én kb. a 22-23. hét környékén vettem ki amikor már elkezdett feszíteni. Most kezdtem a 38. hetet és egyáltalán nem forrt be!!!

2015. aug. 26. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem forrt be. Pedig volt, hogy 2 évig nem volt bent a pc. A nyelvem bírja akár fél- 1 évig is a piercing nélkül.
2015. aug. 26. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett leszavazni az elsőt. Képzeljétek nekem is összeforrt,sőt tovàbbmegyek ha nincs bennt 2 napig a fülbevalóm az is összeforr. Pàrom is ìgy van a szemöldökpiercingjével.

Kérdező akkor vedd ki amikor zavar vagy màr feszül ott a pocakod. Nekem hamar és nagyott nőtt a hasam beleakadtam dolgokba, szóval kivettem 18 hetesen.

2015. aug. 26. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
hát figyu, első vagyok, én kivettem és 1 hét múlva SEMMI nem volt ott... bocs, gondoltam leírom a tapasztalatom
2015. aug. 26. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Van külön kismamáknak való köldök piercing is.
2015. aug. 30. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!