Melyik hetet vegyem figyelembe? 12. hetes vagyok és még mindig szarul vagyok.
Az orvosok általában betöltött terhességi hetekről beszélnek, lehet, hogy ezért van az eltérés, nem?
Azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz vége a rosszulléteknek, de szerencsére az nagyon-nagyon ritka, hogy valaki végig hányjon. Én a 18. héten hánytam utoljára, de 12 körül enyhült, akkortól már nem voltam egész nap rosszul, csak reggel.
a doki a betöltött hetet nézi ha 11+4 napos vagy ő azt fogja mondani 11 hetes vagy.
a rosszullétnek semmi köze a hetekhez én kb. a 30. hétig voltam roszul és hánytam minden nap.
Az esetek többségében a 12. hét körül valóban elmúlik a rosszullét, de ez korántsem kőbe vésett...........
Az első fiammal semmi bajom sem volt, összesen 3x hánytam a 9 hónap alatt.
Most, a másodiknál az első 16 hetet az ellenségemnek sem kívántam: tüdőgyulladás, arcüreg- és középfül-gyulladás, hallásvesztés, és állandó hányás....
A 18. hétre lettem jobban, de még a 21-en is hánytam. És ő is fiú.
Szóval, kitartás, minden terhesség más és más.
És valóban, tökmindegy melyik hetet mondod a barátoknak, a szülésig még többször is változhat a terminus.
20.hétig hánytam( a nap bármely szakában) és mostanában néha újra előfordul 36 hetesen
(a munkahelyemen nem is hitték el,h szarul vagyok,mert hát túl voltam a 12.héten...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!