Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik hetet vegyem figyelembe...

Melyik hetet vegyem figyelembe? 12. hetes vagyok és még mindig szarul vagyok.

Figyelt kérdés
Menzesz szerint 12.hétben járok, az orvos szerint 11.hétben vagyok, akkor melyik hetet mondjam a barátoknak akik kérdezik? Ha a 12.öt mondjátok, akkor vége kell hogy legyen a rosszulléteknek?Mert napi rendszerességgel reggel hányok felkelés után, szinte csak vizet, néha kajával.. előfordult hogy kólával enyhítem a gyomrom, mert csak ez használt, ugye nem lesz baja a babának? Nagyobb az esélye hogy végig hányom az egész idő alatt ha most nem múlt el?
2015. jan. 2. 16:09
 1/6 Adrienn0122 ***** válasza:

Az orvosok általában betöltött terhességi hetekről beszélnek, lehet, hogy ezért van az eltérés, nem?

Azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz vége a rosszulléteknek, de szerencsére az nagyon-nagyon ritka, hogy valaki végig hányjon. Én a 18. héten hánytam utoljára, de 12 körül enyhült, akkortól már nem voltam egész nap rosszul, csak reggel.

2015. jan. 2. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:

a doki a betöltött hetet nézi ha 11+4 napos vagy ő azt fogja mondani 11 hetes vagy.

a rosszullétnek semmi köze a hetekhez én kb. a 30. hétig voltam roszul és hánytam minden nap.

2015. jan. 2. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
érdekes barátok, akiknél meg kell gondolnod, 11 vagy 12 hetet mondj... komoly probléma.
2015. jan. 2. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Az esetek többségében a 12. hét körül valóban elmúlik a rosszullét, de ez korántsem kőbe vésett...........

Az első fiammal semmi bajom sem volt, összesen 3x hánytam a 9 hónap alatt.

Most, a másodiknál az első 16 hetet az ellenségemnek sem kívántam: tüdőgyulladás, arcüreg- és középfül-gyulladás, hallásvesztés, és állandó hányás....

A 18. hétre lettem jobban, de még a 21-en is hánytam. És ő is fiú.

Szóval, kitartás, minden terhesség más és más.

És valóban, tökmindegy melyik hetet mondod a barátoknak, a szülésig még többször is változhat a terminus.

2015. jan. 2. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:

20.hétig hánytam( a nap bármely szakában) és mostanában néha újra előfordul 36 hetesen

(a munkahelyemen nem is hitték el,h szarul vagyok,mert hát túl voltam a 12.héten...)

2015. jan. 2. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, nem probléma az eltérés, csak érdekelt, hogy valójában hány hetes lehet.. mert fogantatás 2 hét, az -2, és most 10 hetes lehet, menzi szerint 12, de nem valós...
2015. jan. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!