Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most melyik datumot vegyem...

Most melyik datumot vegyem figyelembe?

Figyelt kérdés
elmeletileg ma 29+3 hetes terhes vagyok, szerdan voltam 3D uh-on es ott azt mondtak, hogy a baba meretei alapjan a terhessegem a 31 hetben van es majus 18 an szulok, de en eddig az eredeti datumot neztem ami juni2 a 29 hetes terhesseg alapjan. Ilyenkor mit vegyek figyelembe? lehet mar majus kozepen megszuletik a babam?
2011. márc. 19. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy előbb megszülsz, de mindig az utolsó menstruációtól kell számolni a terhesség idejét.

Nekem is mindig azt mondták, hogy a méretei alapján 2 héttel nagyobb baba, aztán az eredeti kiírás előtt 1 nappal született meg a kislányom.

Könnyű szülést, és sok boldogságot kívánok!

2011. márc. 19. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 2 héttel nagyobbnak mondták és végül kiírt előtt 2 nappal született bár császárral.

De 3700 gramm volt és 57 cm így is:-)

2011. márc. 19. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
ne a méretek alapján kalkulálj, ha mégis, akkor a legmérvadóbb a legelső uh eredmény. én tudom a fogantatás napját, az első uh adatai is egybeesnek vele (5+6 hetesen voltam), de pl. a 12 hetes uh-n már 5 nappal előrébb járt a koránál,ezért ne arra alapozz.
2011. márc. 19. 10:02
 4/7 anonim válasza:
Az utolsó menstruációd vedd figyelembe ne a baba méreteit.Könnyű szülést kívánok
2011. márc. 19. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy hamarabb estél teherbe. Korábban is korábbi időpontot dobott ki a gép? Én 2 éve szept. 8-ra voltam kiírva. Volt, hogy aug.végét írt ki, köv.vizsgálaton szept.17-t. A végén azt mondta a doki, még ráhúzunk, erre szept.8-án beindult a szülés, 9-én hajnalban született meg a fiam. Pontos volt.:)
2011. márc. 19. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy a 12. heti uh mondja meg legpontosabban a baba korát, ott mit jósoltak?
2011. márc. 19. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
ott is ugyanazt, hogy 1 héttel nagyobb a koránál. hát kiváncsi leszek mindenesetre május 1 től felkészülök mindenre.
2011. márc. 19. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!