Mit kell figyelembe vennem ha kismamanacit veszek?
hogy lehessen állítani a hasrésznél alul-felül a gumit.
Így amikor nő a pocakod, nem fog nyomni.
Én azokat szeretem, amiben van állítható gumi, illetve a hasamra is fel tudom húzni. Azok, aminek csak a has részén van a széles gumi, mindig leestek rólam.
Én az ilyesmiket szeretem:
szia
kenyelmes legyen es lehessen allitani a derekan, nekem nem jott be az a fajta aminek fent van gumija /a hasad kozepen fut vegig/, mert ugy ereztem hogy nyomja a babat, sokkal jobb volt az amelyik a hasam alatt tartott es a hasra csak anyag ment /gumi nelkuli/, bar ez konnyebben lecsuszik
sokat nem erdemes venni, mert a 30dik het utan nekem masik meret kellet pedig nem hiztam sokat, 9kg osszesen a 40het alatt
2ik vagyok.
Az én terhes gatyám olyan volt, mint egy nagyon csipő. Ott is lehetett állítani, aztán az egész hasamon anyag futott végig, majd annak a tetejét is lehetett állítani, Így a babát sem nyomta és le se csúszott.
Ha bp-i vagy én az Ázsiában vettem 6000ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!