Melyikben van több magnézium, Magne B6 leírásában 470mg (48mg). Most melyiket kell figyelembe venni? A béres magne B6 dobozában meg az van hogy 250 mg?
Nem igazán értem, hogy mi a kérdés. Hogy melyik több, a 470mg, vagy a 270mg? Egyértelműen a 470mg a több:)
Ha a dokid javasol valamit, akkor szedd azt, amit mondott, valószínűleg nem véletlenül javasolta.
Szia
Magne b6: A készítmény hatóanyaga: a magnézium (470 mg magnézium-laktát-dihidrát formájában, ami 48 mg elemi magnéziumnak felel meg) és a B6-vitamin (5 mg piridoxin-hidroklorid formájában)
Béres:
1,60 mg piridoxin (1,9448 mg piridoxin-hidroklorid formájában),
250 mg magnézium (352,92 mg nehéz magnézium-oxid, 463,93 mg magnézium-citrát formájában) filmtablettánként.
Tehát a Magne B6-ban 48 mg van, a Béresben 250 mg. Nem teljesen ugyanazok a hatóanyagok. Az elején én is MagneB6-ot vettem de a Béres gazdaságosabb, így arra váltottam. A Béresből 1-et lehet egy nap bevenni, a Magne B6-ból 6-ot, így nagyjából ugyanannyira jön ki a napi alkalmazható adag (250-288).
Magne B6ban össz visssz van kb 50 mg, s még drága is! Egy DM-es pezsgőtablettában van tablettánként 150 mg...és csak 200 FT.
Én is mg-citritet szedek 3x1et. Teljesen felesleges nyomatják a Magne B6-ot, sz*art se ér!
26 hetes km
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat akkor Béres magnéziumot fogok szedni.
Mindenkinek boldog babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!