1/8 anonim válasza:
Szerintem egyiket sem, csak szivni fogsz velük, tapasztalat
Barátnőmmel egyszerre vettünk babakocsit, ő egy peg péregot, én egy pierre cardint a férjem spór rábeszélése után...
Sirva fakadtam, miután az övéket kipróbáltam, klasszisokkal jobb.
Erre 10 napra rá, első két kereke kitört a kocsimnak, vissza vittem és a pénzt vissza is adták, mert nem kértem szervizelést, tettünk hozzá egy kicsit és hiper szuper maxi cosi mura 4 babakocsink lett
2/8 anonim válasza:
2dikat! Indoklas! Az első csak fektetheto ha már nézelődni szeretne nem fog megmaradni benne mivel nem dönthető illetve elég rövid a lányom 3-4hosan már nem fért el benne igaz tél volt! A sport kocsi része pedig olyan babanak alkalmas amelyik már stabilan tud ülni pl 6-8hosan még bőven kicsi hozzá először talán 10-12hosan fogod tudni kihasznalni! Szuper könnyen tolhato, iranyithato de ezen kívül nem voltam elajulva tőle mikor használatba került! Egyszerűen nem praktikus! :-)
4/8 anonim válasza:
egyiket sem, keress inkább egy jobb márkát.
7/8 anonim válasza:
Mind a kettő jó az elsőt is lehet ültetni! Első válaszolónak itt egyik sem peg perego vagy pierre cardin a 2. például egy baby lux.
8/8 anonim válasza:
a második nagyon rossz nem felfújható a kereke a barátnőm 3 hónap után alig várta hogy eladja!!Csörög, zörög, kicsi a mózese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!