Intim piercing terhesen?
2016. Júliusa óta van csikló piercingem, akkor még nem gindoltam volna hogy kevesebb mint 3 év múlva családot alapítunk a párommal.
Az lenne a kérdésem, hogy vajon meddig hagyhatom bent?
Illetve van még 1 dolog ezzel kapcsolatban; még sosem piszkáltam vagy vettem ki. Próbáltam a próbálkozós ciklusokban eltávolítani de nem sikerült, szerintetek ha nőgyógyász megmondja hogy azonnal távolítsam el, szerintetek segítene nekem benne? Olyan picike a kis golyó alig bírom én is megfogni... 😄
🤣🤣Jaj anyám
Hát, átgondoltabb helyre is teheted volna. Senki nem nézi, te se, esztétikai élmény kb. 0. Élvezetet nem okoz, sem önmagában, se nem fokozza azt, szóval nagyjából a felesleges szr kategória.
És igen, ki fogják vetetni! Az orvost megkérni nagyon gáz, nem az ő dolga és nem is érthet hozzá. Menj vissza oda, ahol berakták, hogy szedjék ki. Pont. Probléma megold a!
Nem te vagy az egyetlen aki intim piercinget visel és gyereket vár... orvos szerintem nem foglalkozik vele bár természetes szülés előtt szerintem fogja javasolni az eltávolítását. Neked akkor golyózáras gyűrű lehet bent amit picit szét kell feszíteni és golyó ki esik. Erre eszköz van piercing szalonokban vagy veszel magatoknak a neten.
Szerintem is jobb ha el van távolítva, később vissza lehet helyezni.
11-es a kérdés nem az hogy mi értelme.
Habár mondjuk nekem semmi bajom nem lett vele, eddig is élveztem, ezzel együtt is élvezem. Párom izgatónak tartja... Nem ragaszkodom már hozzá, főleg hogy sikerült és most már babát várunk.
12-es igen, sejtettem, hogy nem én vagyok az egyetlen... Viszont a kérdést azért írtam ki, mert nyílván ki szeretném venni.
11es válaszoló. 1 nem leblamálni kell a másikat 2 gondolom neked nincs ilyened, mivel ennyire ócsárolod,úgyhogy nem tudom ,hogy honnan tudod ilyen biztosan,hogy nem nyújt élvezetet.
Hozzá teszem nekem nincs,én sem tudom.
Szerintem meg igenis nyújt extra élvezetet.
Vannak piercingek ami csupán szép és viselőjének örömet okoz, de a kérdező a csiklójába rakatta ami egész biztosan új érzéseket adott számára. Én személyes tapasztalatom az ,hogy az én kapcsolatomban a szexuális életünk megújult az ékszerek után. Ami legjobb benne ,hogy privát senki se tudja látja stb...
Így van, köszönöm, kedves 17-es.
A kérdés egyébként is az eltávolításáról szólt... Miért fáj egyeseknek, ha mások kicsit merészebbek? Prűd világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!