8 hetes terhesen miért érzek csiklandozós érzést a hasamban? Nem bélmozgás. Teljesen belülről csiklandozós érzés.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 20:37
1/3 anonim válasza:
Jó eséllyel a kismedencei izmok és szalagok lazulnak el. Ez járhat ilyen csiklandozós érzéssel néha.
2/3 anonim válasza:
En is ereztem hasonlot 8-9 hetes terhesen, hogy mi okozta azt en sem tudom deegy 100%an biztos hogy nem a baba mozgasat ereztem.
3/3 anonim válasza:
Szia en is ereztem ilyet mar a legelejen is!! mintha belulrol viszketne a hasam…:) szerintem ez tuti normalis, biztos azert van mert tortenik ott bent valami, nagyobb a verboseg vagy mittudomen.. de bajnak biztos nem baj..:)
Remelem jol vagytok azota, boldog babavarast!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!