4+4 hkm vagyok, örülök a babának, de nincs bennem az az euforikus érzés, hogy hurrá baba lesz! Még egyelőre semmi jele nincs, így ha nem tesztelek, észre sem vettem volna. A napjaim ugyanúgy telnek, mint eddig. Ez normális?
4+4 az eleg korai. Plane tunet tekinteteben.
Aki vagyik ra az is sokszor megijed, bepanikol mikor megtudja. Es nem a cukormazas konnycseppes eljenzes van.
A terhessegi hormonok amugyis hullamzoak erzelmi teren
Normális. Az első olyan élmény, ami engem megfogott, amikor hallottam a szívdobogását. Utána mikor éreztem mozgolódni, fészkelődni.
(Anyukám pl. nagyjából 18 éves koromban egy kardiológiai vizsgálaton elsírta magát, amikor ismét hallotta a szívdobogásom. :) Szóval neki is meghatározó élmény volt. )
Én amikor elöször a 12. heti uh-n megláttam a pici kis talpait a pici kis lábujjaival, akkor tudtam először elhinni/felfogni, hogy tényleg anya leszek.
A következő ilyen örömöm pedig akkor volt, amikor először rugott meg úgy igazán erősen.
De az is nagyon jó, amikor már nem csak érzed, de látod is a pocakodon, hogy helyezkedik a babád.
3as,az anyukás rész nagyon cuki ❤️
Igen lényegében könnyen összejött, nem is számítottznk rá, mivel a nagyobb fiúkra majdnem 3,5 évet kellett várni, mire sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!