Hangszálgyulladásom van,5 napja nincs hangom. Gégész megtükrözte, calciumot kaptam. Egyelőre semmi javulás. Normális ez?
A torkod is be van gyulladva?Milyen?Manduláid megvannak?Igazából egy hét alatt el kéne múlni a hangszálgyulladásnak.Lehet,vissza kéne menned az orvoshoz.
Nekem is volt már ilyen,az én gégémet is tükrözték.Nem tudnám megmondani milyen gyógyszert kaptam,de elég hamar rendbejött.Nekem a torokgyulladásból szokott gége,hangszálgyulladás kialakulni.Gyakran van baj a torkommal,ezért minden alkalommal megtükröznek,ha valamiért odamegyek.
Van már javulás az antibiotikumtól?Visszajött a hangod? Kerüld a hideg,erős,csípős,szénsavas dolgokat,próbáld meg a sós vizzel öblögetni.Nekem egy héten belül mindig rendbejött,de volt amikor másnapra jó volt a hangom.Volt,hogy valami vitamint kellett szednem a hurutos hangszálaimra,azt hiszem "A" vitamin volt.
Te hogy bírtad a tükrözést?Én 4-5 mp-ig,aztán jön az öklendezés.Nekem megvannak a manduláim,nem nagyon van baj velük,ezért nem vették még ki.Inkább a torkommal van gond,gyakran pirosak a garatívek,hátul mindig erezett,érzékeny.Mutatok képet,nekem általában ilyen a torkom:
Nekem soha nem húzódott el ilyen sokáig.De már volt többször is.A sós vizes gargalizálás nálam is bevált,csinálom rendszeresen,de mindig megyek orvoshoz is.Mióta a háziorvos nem vette észre a tüszős mandulagyulladást,a gégészetre járok.Nemrég nézettem meg,most rendben vannak a manduláim és az én torkom is tiszta.Megtükrözték a garatom is,benéztek a garatívek és a nyelvcsap mögé.A gégetükrözést én is elviselem,de gondolom mindenki öklendezik mikor ledugják a gégetükröt a torokba.
A te manduláidat mikor vették ki,mennyi idős vagy?Én is gondoltam rá,hogy ki kéne vetetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!