Van itt olyan 37 hetes vagy akörüli kismama, akivel megoszthatnánk egymás tapasztalatait?
Zsuzsi, ezt mintha én írtam volna, ugyanezeket érzem. :-)
Megmértem az előbb a vérnyomásomat, 85/53 volt, a pulzusom meg az egekben. És nekem is hányingerem van.
Szilvi
Szia!
Még én is egyben, de szerintem már nem sokáig. :-)
Az éjszaka olyan fájásaim voltak, hogy aludni már nem tudtam tőlük. És mintha egy darab nyákdugó is távozott volna. A derekam majd' leszakad, és még most is görcsölgetek.
Ma kétszer is csináltak nst-t. Egyszer a védőnőnél, egyszer meg a kórházban, mert fájásokat mutatott a gép, de még hazaengedtek. Holnap viszont megint mennem kell nst-re. A méhszájam nem nyílt tovább, ugyanúgy 2111-es, de a baba feje már teljesen beékelődött. Egyébként minden rendben. Csak már lennék túl rajta! :-)))
Szilvi
sziasztok,
úgy látszik a hidegfront senkit sem kímélt :)
éjjel nekem meleg fürdőt kellett vennem hogy kiderüljön jóslók-e vagy igaziak majd' leszakadt a hátam, és 5 percenként görcsöltem. Szóval beültem a kád vízbe, 30 perc utn elmúltak de ma megint hányingerem van, meg szúrkálásaim.
Kíváncsi vagyok mi lesz ha visszajön a meleg :)
Anett
Sziasztok Szilvi, Anett akkor ti nem sokára szültök:)
én voltam ma dokinál, ma kezdem a 38 hetet, 3111 még mindig a méhszájam de azt mondta puhiul, érzi a baba fejét, bármikor szülhetek, de sztem a héten nem, legalábbis még nem akarok, de már nagyon izgi:) drukkolok nektek, irjatok mi van. Beatrix te hogy vagy?
Sziasztok, az én kislányom már 10 hónapos, ezért remélem nem haragszotok meg rám, hogy belekotyogok, de annyira meghatódtam attól, hogy itt mennyire egymásra találtatok, és olyan jól esett visszaidézni a tavalyi nyarat, a terhességem utolsó heteinek "kínlódását" és izgalmait, hogy muszáj írnom Nektek.
Én 38+4 hétre szültem, a kislányomat egy hidegfront "hozta meg", de nagyon örültem a 10 nap ajándéknak, mert már nagyon nehéz volt a vége a dög melegben.
Most nagyon gondolok Rátok, vajon ez a mostani front előcsalogatja-e valaki babáját.
Szívből kívánok Mindannyiótoknak nagyon könnyű utolsó napokat, és persze annál is könnyebb szülést, és köszönöm Nektek, hogy végigolvashattam e szívmelengető beszélgetést ismeretlenül is, így gondolok Rátok szeretettel, minden jót! Hajni
Írjatok feltétlen, ha az Isten a világra teremti a csöppségeket! :)
Sziasztok!
Gratulálok a kislányodhoz és örülök, ha szép emlékeket ébresztettünk benned, nosztalgiázásra adtunk okot! Egyszer majd mi is így olvassunk vissza. :-)
Az én csöppöm közben vagy visszavonulót fújt, vagy én nem tudom, de tegnap este már csak könnyebb fájásaim és keményedéseim voltak. Ma megint megyek az nst-re, kíváncsi leszek.
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!