Van itt olyan 37 hetes vagy akörüli kismama, akivel megoszthatnánk egymás tapasztalatait?
Hogy vagytok ma lányok? Én már most nagyon vizesedek, pedig még dél sincs:) Már pócolom a lábaimat, nagyon nehezen viselem ezt a meleget. Nem szült még meg egyikőtök sem?:)
Ha van valami ilyen fejlemény írjátok ám meg.
Szia, Beatrix!
Én tegnap vettem észre, hogy vizesedek. A bokámnál látszott leginkább, de a gyűrűimet sem tudtam volna lehúzni az ujjaimról. Tegnap mondjuk elég sokat mentünk, úgyhogy terheltem a lábaimat rendesen. Mára már egész tűrhetően lement, de szerintem azért is, mert elég sűrűn jártam pisilni.
Ma volt nálam egy barátnőm, aki szintén kismama. Azt mondta, hogy fel van puffadva az arcom. Még a végén előbb jön a kisasszony? :-)
Ti isszátok a málnalevél teát?
Sziasztok,
Nekem ez a mai meleg nem tett be nagyon pedig legutóbb már 25 fok is sok volt :)
A gyűrűimet én kb. 2 hete vettem le.
Ma volt sok szurkáló érzésem, nyilallás, meg minden és nagyon sokat keményedett a hasam, de holnap megyek dokihoz majd megmondja hogyan is állunk. Bár még maradhat bent a fiatalúr mert még igencsak van egy hónapja legalább papírforma szerint :)
Anett
Az én kislányom tegnap éjjel volt így besózva. Bárhogy feküdtem, bárhol simogattam, nagyon tolta magát. Szóval nem túl jól aludtam.
Még nekem is van egy kis időm vissza, július 20-ra vagyok kiírva. Nem tudom, kihúzzuk-e addig. A dokimat viszont pár héttel ezelőtt megműtötték a gerince miatt, és csak július 12-től lesz hivatalosan. Addig, remélem, nem történik semmi.
Szilvi
Sziasztok én juli 21-re vagyok kiirva, de mindenki azt mondja jövö héten szülök.. nem baj, már kész van minden, de igazábol jo terhesnek lenni.. de kisfiamra is nagyon kiváncsi vagyok..
Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!