Aki Mohácson volt 4D-n megosztaná velem a tapasztalatait?
Én akartam menni mostanában, a doki közölte, hogy majd 20 hetes kor után menjek, mert most úgyse látna semmit(?).
Amúgy 15 hetes vagyok, és a baba nemére lettünk volna kiváncsiak.
Mindegy, megyünk Pécsre, vagy valahova.
Mondjuk ezzel nem válaszoltam a kérdésedre :)
Szia!
A fenti képeket + még 2 képet és egy szuper DVD-t kaptam a mohácsi Dr. Fatér József rendelésén.
Azért mondja,hogy 24-28 hét között menjen a kismama,mert a baba ilyenkor már gyönyörű husis,de nem túl nagy és így nem lóg ki a képből!
A doki eszméletlenül jófej,precíz,kedves.A rendelő gyönyörű,könnyen meg is találtuk.
Szerintem jól jársz,ha oda mész 4D-re mert elég hosszú és pontos eredményeket ad,azonkívül nem csak egy babamozi,hanem genetikai uh.És olcsó is!
Boldog Babavárást!
39hkm
Bocsi,ugyanazokat töltöttem fel!
Most olvasgattam a témában, és hozzászólnék, bár nyilván már régi a kérdés, így igazából azoknak írnám, akik úgy éreznek, mint az 1. hozzászóló: én teljesen megértem, ha (főleg 1. babánál) elveszi az ember kedvét a vizsgálattól, ha azt mondják, nem érdemes megcsináltatni a 20. hét előtt. Szerintem igenis érdemes, minket is volt, ahol lebeszéltek, de aztán Pécsen megcsináltattuk a 12. héten, és nagyon szuper és aranyos képeket kaptunk - nem csak a husis baba látványa szép élmény! És a 12.héten megmondták már a nemét is, nagyon aranyosak voltak.
(Mohácsra még csak most fontolgatjuk, hogy menjünk, így az ottaniról nem tudok még véleményt írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!