Van itt olyan 37 hetes vagy akörüli kismama, akivel megoszthatnánk egymás tapasztalatait?
Nekem egy utazótáskába elfért amit bepakoltam. Lássuk csak:
törölközők, hálóingek, köntös, 2 papucs, tisztítószerek, domestos törlőkendő(sajnos nálunk mindenki egy wc-t használ)
evőeszköz, tányér, pohár, bugyik, betétek, babának pelus, popsitörlő, ruhapelenka. És még írtam egy listát apának amit ha kell hozzon utánam, mert egyenlőre nem viszem magammal, ilyen pl. a mellszívó. Csak ha kell akkor hozza be nekem.
Ti honnan írtok? Én pécsi vagyok. Van fogadott dokitok?
ó de jó hogy írtad az evőeszközöket, nekem kiment a fejemből , meg a papucsok is :)))
Én Pestről, van fogadott dokim, és a Péterfy kórházban fogok szülni.
Most mennem kell de este még írok ám,
Anett
Ti miben lesztek a vajúdáskor, ill. a szüléskor? Mert én tettem be 2 hálóinget, de az kelleni fog arra a pár napra, a védőnőm szerint apa legnagyobb pólójába kell lenni, amit nyugodtan össze lehet vérezni, csak az a baj, hogy nálunk apának nincs olyan nagy pólója, ami eltakarna, mert ugyebár nem lesz rajtunk bugyi:( Úgy hogy azon gondolkoztam, hogy a kínaiba veszek 1000ft körül valami hálóinget, annak nem kell elöl gombolósnak lennie.
Már mindent megvettünk elvileg a picinek, de a napokban mégis eszembe jutott még ez az, amire szükségünk lehet.
Pl. elfelejtettem valami éjjeli fény szerűséget venni, hogy az éjjeli szoptatásnál ne keltsünk fel mindenkit a nagy fénnyel, meg az elfordulásgátlón is gondolkodok ti vettetek?
Sziasztok!
Én 36+5 hetes kismama vagyok. A babám súlyát 2900 gr-ra becsülték pont 5 napja, szóval elég nagynak tűnik. Az alkatomhoz képest is. 47 kg-ról kezdtem a terhességet, és elég alacsony is vagyok. A méhszájam még teljesen zárt. Tegnap elég rosszul voltam, görcsöltem rendesen. A derekamtól indult, és a combomig sugárzott. A párom már indulni akart a kórházba, de egy kád melegvíztől elmúlt minden.
Kislányt várunk, Noéminek fogják hívni.
Tegnap óta iszom a málnalevél teát, nekem kifejezetten ízlik. Egy kanál mézet raktam bele. Remélem, segít majd. Eléggé be vagyok parázva a szüléstől.
Szilvi voltam, és én is kaposvári. :-)
Szia Szilvi!
Én is iszom a teát, én nem ízesítem semmivel úgy próbálom legyűrni, de mindig az van bennem, hogy a cukorterheléses italnál nem lehet semmi rosszabb:) Így sikerül meginnom, amúgy szerintem tisztán ugyanolyan, mint a kamillatea.
A Noémi is szép név:) Nálatok is apás szülés lesz?
Én is félek a szüléstől főleg, hogy egyik nap a vizsgálatkor kint kellett várnunk a váró előtt és persze pont a szülőszobák alatt voltunk, az ablakok nyitva és kihallatszott ahogy valaki éppen szül. Na a gyomrom összerándult, mert annyira átéreztem a fájdalmát szegénynek. De én tegnap este is alig aludtam, a babámnak már sehogyan sem jó ahogy fekszek és csak rugdosódik, az éjjel már azon gondolkodtam, hogy ülve alszunk:) Szóval már túllennék rajta:)
:-)
A teába tegyél virágmézet, esetleg egy kis citromlevet, az nem befolyásolja a hatóanyagait, és még finom is. Legalábbis szerintem.
A Noémi jelentése: gyönyörűségem. :-) Igen, nálunk is apás szülés lesz, leginkább a párom kívánságára. Én félek, hogy mit hoz majd ki belőlem a fájdalom.
Ajaj, el tudom képzelni, hogy mit éreztél, amikor hallottad azokat a hangokat. Engem újabban mindenki megtalál a rémtörténetekkel. Ilyenkor nem szabad meghallgatni azokat sem, nem is értem, hogy egyesek miért érzik feltétlenül szükségét annak, hogy egy kismamát ilyenekkel idegesítsenek. Hihetetlen emberek vannak!
Szilvi
nekem renegeteget :) én is sajnálom őt ilyenkor :)
Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!