Van itt olyan 37 hetes vagy akörüli kismama, akivel megoszthatnánk egymás tapasztalatait?
Szia, Zsuzsi!
Akkor lehet, hogy tényleg találkozunk a szülőszobában? :-)
Én már vagy fél órája elég rendesen görcsölök...
Szilvi
A görcsök kicsit csitultak, de még enyhén vannak. Rendszer semmiképpen nincs bennük, viszont ahogy lépek, egyfolytában olyan érzésem van, mintha a kisasszony ki akarna csusszanni. Nagyon fura. Olyan lent van, vagy én nem is tudom. Holnap megyek NST-re, kíváncsi leszek mit mondanak.
Szilvi
Sziasztok!
Ma voltam nst-n, ott minden rendben. Viszont a méhszájam 2111-es lett, épp egy hete még teljesen zárt volt.
Azt mondta a doki, hogy most már bármikor szülhetek.
Ti hogy vagytok?
Szilvi
szia Szilvi, jaj de jó neked, mármint hogy már itt tartasz, minden jót és eészséáhet nektek :)))
Ln is tegnap voltam, mg teljesen zárt vagyok de megrövidült a méhnyak, bár még csak 36 hetesek vagyunk :) A baba 2800 gramm :)
Anett
Szia, Anett!
Már csak egy hét, és már a te babád sem lenne koraszülött. Persze maradjon csak még bent, de ez azért már megnyugtató nem? :) És nagyon szép súlya van.
Hogy vagytok, hogy bírjátok ezt a nagy meleget, kismamik?
Szilvi
Sziasztok!
A meleg az borzalmas és ez lesz még egy hétig tuti, aztán meg ki tudja még meddig. Hajnalban 4-kor felkeltem és reggelig enyhe fájások voltak, a baba fent volt velem végig, 9-re meg mentünk Nst-re és ő úgy gondolta, hogy akkor alszik:( 20 percig aludt, egyet sem rúgott, aztán felkelt és 20 percig győztem nyomkodni a gombot:)
Nagyon sokszor nyilalgat a hasam, hüvelyem és sokat keményedek, most már reméljük itt lesz lassan az idő. Ma vagyok 38 hetes. Nektek vannak valamilyen tünetek?
sziasztok,
ez a meleg tényleg borzalmas :( tegnap olyan rosszul lettem, hogy a mosdóig alig tudtam kivergődni, azon gondolkodtam ma is meg tegnap is, hogy mi lesz ha ilyen melegben kell majd szülni, nem lesz erőm hozzá :((
szerintetek van ilyen hogy valakinek nincs ereje a meleg miatt nyomni aikor kell?
nekem is nagyon nyilallgat lent és valóban 1 hét és már nem korababa, szóval maradjon csak még egy hetet aztán utána felőlem kijöhet, már szép a súlya nagyon, és már inkább kint tudnám őt :))))
Beatrix, jó neked már 38. hét, bármikor jögűhet, főleg majd ha jön egy hidegfront, mondjuk pár nap múéva lehűl a levegő és lehet kibújik :)
Anett
Anett
Sziasztok!
Nekem az alvással vannak a legnagyobb problémáim. A meleg miatt is, meg azért is, mert nagyon tud fájni mindkét oldalon a keresztcsontom, folyton felébredek, ha egyik oldalamról fordulnék a másikra.
Nyilallgatások, keményedések nekem is vannak, meg néha olyan, mintha már teljesen lent lenne a buksija a tudjátok hol. :-) Viszont nem csuklik annyit, mint kb. két-három hete. Ez egy kicsit aggaszt.
Én ma vagyok 37+4 napos. Vagy úgy is mondhatom, hogy 17 nap van hátra. :-)
Szép, pihentető hétvégét nektek!
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!