Van itt olyan 37 hetes vagy akörüli kismama, akivel megoszthatnánk egymás tapasztalatait?
Szia Kata!
Gratulálok a babádhoz, gondoltam, hogy azért van ez a nagy csend, mert mindenki szülni ment:) Sajnos én mára vagyok kiírva és még mindig semmi jele szülésnek. Már nagyon türelmetlen vagyok, és már nagyon szenvedek. Remélem lassan az én időm is eljön már és én is a kezemben tarthatom a kis hercegnőmet:)
Kata, GRATULÁLOK!!!
Ha lesz energiád és időd, leírnád milyen volt a nagy esemény ? :)
Beatrix akkor már neked is lehet hogy csak órák vannak hátra és elkezdődik valami, bármikor beindulhat :)
Én ma vagyok 37+4 szóval elvileg lenne még időm bőven de nem hiszem sok. Majd eldől :)
Kitartást a nagy melegben és mihamarabbi, könnyű, gyors szülést :)
Anett
Sziasztok!
Nálunk is bekopogtatott a gólya! :-)
2010. július 9-én 3070 gr-al és 51 cm-el megszületett Noémi! A név jelentése: gyönyörűség. Nagyon passzol hozzá, mert tényleg GYÖNYÖRŰ! De a lényeg, hogy egészséges is. Épp ma egy hetes. Imádnivaló kis nőszemély!
Kitartást a szülés előtt állóknak!
Szilvi
Gratulálok a babához neked is Szilvi!
Sajnos én még mindig itthon a 33 fokos lakásban, pocakomban a babával és várjuk, hogy végre ő is kibújjon. Ma beszéltem az orvossal, azt mondta, ha csütörtökig nem indul meg, akkor megindítják. Úgy hogy egy héten belül már tuti én babázhatok:)
Szilvi, gratulálok :) Ha gondoljátok, tegyeketek majd fel képeket a babákról :)
Beatrix, neked a hétre akkor még kitartást, mondogasd a kicsinek, lehet hogy megindul magától!
Ismerősömék (két hónapos a babájuk) úgy jártak hogy azt ígérték nekik kedden indítás, a baba hétfő késő este útnak indult magától :)
Én holnap megyek dokihoz, majd meglátom mit mond. Bár papírforma szerint nekemmég több mint egy hét lenne hátra de hát ha jól érzi magát bent, akkor maradjon csak :) Pont tegnap este gondolkodtam rajta hogy igazából bármennyire kényelmetlen is, azért hiányozni fog a pocak és tuti sokáig reflexből simogatni fogom még :)
Anett
Mi újság, csajok? Ki szült azóta? Hogy vagytok?
Mi pénteken töltöttük a második hetünket, Noémi nagyon szépen gyarapodik, azóta hízott 40 dkg-ot. Nagyon örülök neki, hogy tudom szoptatni. :-)
Szilvi
Sziasztok mi is megszülettünk végre
3780 g-mal és 50 cm-rel
Nem volt sajnos teljesen komplikációmentes, most is fekszek,de amint felépülök, mindent elmesélek.
A lényeg, hogy a picivel minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!