Napi 2 szál cigaretta árthat a magzatnak? Mennyire roncsolja a méhlepényt?
Az ilyen ostoba,felelőtlen selejtes "szülőktől",azonnal elvenném a gyereket,amint megszületik.
Az életbenmaradás melletti 2.legerősebb ösztön,az az anyai ösztön.
Ha számodra van fontosabb az életben annál,hogy a babád egészséges legyen,akkor nálad még nem alakult ki vagy nem olyan erős.Neked még nem kellett volna szaporodni,csak sajnos ahhoz is elég az ösztön,ha értelem is kellene hozzá,akkor nem vállaltál volna gyereket.
Igénytelen vagy,ráadásul a gyerek egészségét is veszélyezteted.Ha már az is nehezedre esik,hogy ne bagózz terhesség alatt,akkor ugyanúgy nem fogod tudni megállni szoptatás alatt sem,meg majd a babakocsit tolva sem.
Szép egy szülő leszel,mondhatom.Következőt még véletlenül se ba sszál össze,ha lehet,mert értelme nem lesz,te véglény.
Ennyi rosszindulatú,unatkozó háziasszonyt... 😁
Nem azt írtad,hogy el is szívod a 2 szálat.
Én is erős dohányos vagyok. Pár szálat elszívtam terhesség alatt.
Próbáld,meg te is úgy,ha már nagyon nem bírod ki,csak akkor. Vagy ha párod dohányzik,slukkolj egyet az övéből.
Hú,na most aztán jól le vagyok pontozva..ezt a kudarcot. :D
Gondolom a sok ,büdös pofájú,igénytelen dohányos tette nagyrészt,az a baj,hogy ettől még ugyanolyan selejtek maradtok.
Az én "alpáriságom" pedig semmi ahhoz képest,hogy egyes szülők mit meg nem tesznek a gyerekeikkel a saját maguk öröme kedvéért,miközben tisztában vannak vele,hogy
mérgezik őket.Na,és akkor még meg is kérdezik,hogy "2 szál cigaretta mennyit árthat a magzatnak?"
Szerintem 19-es nem a dohányosoktól kaptál lepontozást, hanem mindenkitől a stílus miatt, amit még neten, névtelenül sem engedhet magának normális ember. Még ha igazad is van a dohányzással kapcsolatban, ezzel állj le.
Kérdező, a kiváltott indulatok is érthetők, normális ember még érdeklődés szinten sem kérdez ilyet, mert egyértelmű mindenki számára, mennyire káros a dohányzás.
Harmadrészt, én férfi vagyok, napi 1 doboz cigit elszívtam fiatalabb koromban. A feleségem jelezte, hogy csak akkor vállal velem gyereket, ha babatervezés előtt egy évvel abbahagyom (már mikor megismerkedtünk, akkor is mondtam neki, hogy abba szeretném hagyni, tehát teljesen jogos ultimátum volt). Attól a naptól kezdve egyetlen szálat sem szívtam el, ez volt 2 éve, most várjuk az első picit. Az elején persze hiányzott valamennyire, 1 év után már csak egy-egy filmet megnézve tört rám a nosztalgia, azóta már ennyi sincs, teljesen közömbös, ha bárki bárhol dohányzik. Nevetségesnek tartom az elvonási tünetekről beszélgetni babatervezés mellett. Nem kétlem, hogy vannak, akiknek ez nehezebben megy, mint nekem, de némi józan ésszel és felelősséggel fel sem merül ilyen probléma, mire képbe kerül a baba. Már nem csak magamért és a saját egészségemért felelek, hanem a feleségemért és a babáért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!