Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhesen napi max 3...

20 hetes terhesen napi max 3 szál cigaretta?

Figyelt kérdés
Ez a mennyiség rendes dohányzásnak számít? Bűntudtom van nagyon, de nemtudom letenni, két-három szálat el kell szívnom naponta, hogy ne legyek idegbeteg. Ha lehet akkor nem bántást kérek, tisztában vagyok vele h nem jó h cigizek. Inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyanoktól akik hasonló cipőben járnak/jártak. Köszönöm
2015. jan. 2. 16:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
TESSÉÉÉK????????????!!!!!!!!!!!!!!!! én is dohányoztam de amint teherbe estem letettem. 1 szál is árt annak szegény picimanónak!!!! bent voltam a kórházban egy csaj azért feküdt bent mert kb. 4-5 cigit elszívott naponta,mert miután letette nem bírta megállni és újra elkezdte. és onnantól,hogy elkezdett cigizni a gyerek nem nőtt egy centit sem. és ez megy nála már lassan 2 hónapja. ott van bent a kórházban és nem tanul belőle a bolond. kilógott cigizni többször is amikor bent feküdtem... ne haragudj meg,de tényleg nagy butaság. nem szokásom ilyet írni,meg nem is ismerlek de annak a kis csöppségnek az érdekében szépen kérlek tedd le...
2015. jan. 2. 16:55
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, én sem bírom ki..

Napi 1 dobozzal szívtam, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok.

Neked nincs lelkiismeret furdalásod? Hogy tudod magadat a pici elé helyzeni?

2 szál cigire tudtam még utána rágyújtani, miután megtudtam, h babát várok, 2 slukk után el is nyomtam mindegyiket, olyan lelkiismeret furdalásom volt, azóta nem gyújtottam rá.

Te hogy tudsz ezen túllépni, hogy ártasz annak a pici babának?

2015. jan. 2. 16:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Próbálom csökkenteni a mennyiséget, de eddig jutottam. Most már 3nál több nem menne de ugy tűnik kevesebb sem, sajnálom. Tudom gyenge vagyok, de attól h lehurrognak nem lesz könnyebb abbahagyni.
2015. jan. 2. 17:00
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Gondolj bele hogy milyen bűntudatod lesz ha a baba betegen születik mert nincs ennyi akaraterőd hogy ne gyújts rá...
2015. jan. 2. 17:02
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj. A te dolgod. De a baba életét teszed tönkre.

Egy csaj Győrbe járt 200 km-ről, m cigizett és a baba szívével volt vmi baj, amit UH-n láttak. Majdnem meg kellett szülnie 25 hetesen.

Egy másik pedig szintén cigizett, na annak megnézhetnéd a gyerekét, hogy néz ki!!!!! Látszik rajta, h nem okés vmi nála!

Akinek van egy csepp felelősség érzete, leteszi a cigit, amikor megtudja, h terhes.

Tudom, h nehéz, én is 15 évig cigiztem, de amikor pozitív lett a teszt, rögtön leraktam és nem is gyújtottam rá.

2015. jan. 2. 17:03
 6/21 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg minek neked gyerek ha ennyit sem tudsz megtenni érte hogy fontosabb a cigi? A bölcsőhalál kockázatát is növeled ezzel, szerinted megér ennyit???
2015. jan. 2. 17:04
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Ha már csak napi 3 szálat szívsz el, azt a hármat miért nem lehet hagyni a francba?

Ha le akarod tenni, miért veszel újabb és újabb csomag cigarettákat?

Nem szégyelled, hogy gömbölyödő hassal mész be a dohányboltba és kéred a csomag bagót?

Ahányszor rágyújtasz, a magzatod gyakorlatilag fuldoklik, mert a dohányzás miatt összeszűkülnek az erek, a méhlepényben is, benne is, kevesebb vért, kevesebb oxigént kap. A nikotin méreg, nem szűri meg a méhlepény, minden egyes alkalommal kap belőle a baba is. Most alakul az idegrendszere, erősödnek a szervei és te gátolod a fejlődésben egy olyan haszontalan dolog miatt, mint a cigi.

Kérj orvosi segítséget a leszokáshoz! Kezdj el jógázni, váltsd ki egészséges cselekvéssel, szorongass stresszlabdát, nézegess uh fotókat, számold össze, hogy a cigi árán már mennyi mindent megvehettél volna a kicsinek!

Tapasztalatok? Vagy beteg lesz, vagy nem. Vagy koraszülött lesz, vagy nem. Később vagy asztmás lesz, esetleg hiperaktivitása, tanulási nehézsége... vagy nem.

Ezt senki sem tudja előre megmondani.

Ha fontos neked ez a baba, akkor szépen leteszed a maradék három szálat is, és igyekszel, hogy ne gyújts rá többet.

2015. jan. 2. 17:10
 8/21 anonim ***** válasza:
39%

Hagyjátok lányok!

Egyszerűen nem anyának való. Ennyi.

2015. jan. 2. 17:22
 9/21 anonim ***** válasza:

Jah... Nekem még azért is lelkiismeret furdalásom van, mert naponta megiszom 1-2 pohár cukros üdítőt :/

2. válaszoló voltam.

2015. jan. 2. 17:25
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
bevallom 11 hetes terhesen volt h cigiztem ... napi 1-2 szal.. miutan elkezdtdm verezni es 1 hetet fekudtem a korhazba mert majdnem elveteltem A HULYE BUDOS SEMMIRE NEM VALO CIGI MIATT pszichologushoz jarok azota mert nem birom feldolgozni hogy azert oltem meg majdnem a babamat mert felelotlen hulye voltam es azt csinaltam ami nekem jo... de majd ha te is igy jarsz akkor majd megtudod milyen.. nogyogyaszom elmeselte.. minden slukknal rangatozik a baba a hasadba.. de ez nem eleg.. lehet h koraszulott lesz.. vagy oxigenhianyos.. vagy maradando betegsege lesz pl asztma.. ja es majd amikor uvolt a gyerek minden nap akkor cigiztesd meg ot is mert o is "raszokik" ott bennt es nrki is elvonasi tunetei lesznek mint az annyanak!!!! na de jo cigizest mami :) ( 20 hetes mar nem cigizo kismama..)
2015. jan. 2. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!