20 hetes terhesen napi max 3 szál cigaretta?
Ne haragudj, én sem bírom ki..
Napi 1 dobozzal szívtam, amíg meg nem tudtam, hogy terhes vagyok.
Neked nincs lelkiismeret furdalásod? Hogy tudod magadat a pici elé helyzeni?
2 szál cigire tudtam még utána rágyújtani, miután megtudtam, h babát várok, 2 slukk után el is nyomtam mindegyiket, olyan lelkiismeret furdalásom volt, azóta nem gyújtottam rá.
Te hogy tudsz ezen túllépni, hogy ártasz annak a pici babának?
Figyelj. A te dolgod. De a baba életét teszed tönkre.
Egy csaj Győrbe járt 200 km-ről, m cigizett és a baba szívével volt vmi baj, amit UH-n láttak. Majdnem meg kellett szülnie 25 hetesen.
Egy másik pedig szintén cigizett, na annak megnézhetnéd a gyerekét, hogy néz ki!!!!! Látszik rajta, h nem okés vmi nála!
Akinek van egy csepp felelősség érzete, leteszi a cigit, amikor megtudja, h terhes.
Tudom, h nehéz, én is 15 évig cigiztem, de amikor pozitív lett a teszt, rögtön leraktam és nem is gyújtottam rá.
Ha már csak napi 3 szálat szívsz el, azt a hármat miért nem lehet hagyni a francba?
Ha le akarod tenni, miért veszel újabb és újabb csomag cigarettákat?
Nem szégyelled, hogy gömbölyödő hassal mész be a dohányboltba és kéred a csomag bagót?
Ahányszor rágyújtasz, a magzatod gyakorlatilag fuldoklik, mert a dohányzás miatt összeszűkülnek az erek, a méhlepényben is, benne is, kevesebb vért, kevesebb oxigént kap. A nikotin méreg, nem szűri meg a méhlepény, minden egyes alkalommal kap belőle a baba is. Most alakul az idegrendszere, erősödnek a szervei és te gátolod a fejlődésben egy olyan haszontalan dolog miatt, mint a cigi.
Kérj orvosi segítséget a leszokáshoz! Kezdj el jógázni, váltsd ki egészséges cselekvéssel, szorongass stresszlabdát, nézegess uh fotókat, számold össze, hogy a cigi árán már mennyi mindent megvehettél volna a kicsinek!
Tapasztalatok? Vagy beteg lesz, vagy nem. Vagy koraszülött lesz, vagy nem. Később vagy asztmás lesz, esetleg hiperaktivitása, tanulási nehézsége... vagy nem.
Ezt senki sem tudja előre megmondani.
Ha fontos neked ez a baba, akkor szépen leteszed a maradék három szálat is, és igyekszel, hogy ne gyújts rá többet.
Hagyjátok lányok!
Egyszerűen nem anyának való. Ennyi.
Jah... Nekem még azért is lelkiismeret furdalásom van, mert naponta megiszom 1-2 pohár cukros üdítőt :/
2. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!