Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti egy szal cigaretta...

Heti egy szal cigaretta terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Tudom borzaszto. 18 hetes vagyok. Dohanyoztam terhesseg elott de amint megtudtam hogy babat varok egybol letettem. Eddig nem is kivantam de ugy 3 hete erzem hogy "meghalnek" egy szal cigiert. Tudom hogy barmennyi cigi artalmas de heti egy szal sokat artana a babanak? Mit tegyek hogy ne kivanjam ennyire? Borzasztoan erzem magam

2014. júl. 31. 18:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem semmi értelme az egy szálnak, ha a hét többi napján kibírod akkor bírd ki mindig. Amúgy jól tetted hogy leszoktál, nagyon sokat ártanál a gyereknek. Kitartás!
2014. júl. 31. 19:01
 2/19 alanis ***** válasza:
29%
Nekem a védőnő azt mondta napi 1-2 szál nem árt meg 1 kávé mellé, főleg ha a reggeli anyagcsere miatt kell. Ha mindennap reggel elszívsz egyet, ártani még nem ártasz, /pesti levegő ártalmasabb 1 szál ciginél/ és meglesz az örömöd is, nem remegsz annyira érte. Ahogy telik az idő és egyre jobban tisztul a szervezeted a cigitől, már az a napi 1 se fog már jólesni szerintem.
2014. júl. 31. 19:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha le tudtad tenni amikor megtudtad, hogy terhes vagy, és eddig ki is bírtad, akkor legyél büszke magadra, és most légy erős, és ne gyújts rá! Gondolj a picire, mindkettőtöknek jobb lesz úgy hosszú távon ha sikerül leszokni.
2014. júl. 31. 19:22
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
A védőnő nyilván nem akarta, hogy a lelkiismeret szétmarcangoljon, de nagy baromságot mond. Ártalmas. Egy szál is.
2014. júl. 31. 19:36
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

2-es válaszoló:

Jó nagy marhaság amit a védőnőd mondott...kicsit morbid de ezzel az erővel beledughatnál napi 2 szál cigit az újszülött kisbabád szájába, azzal a nézőponttal, hogy ennyi úgysem árt...nem a francokat..

Ügyes vagy kedves kérdező, hogy letetted..Én is így cselekedtem 15 év dohányzás után:) Bírd ki ezt a kis időt...hidd el megéri!

Boldog babavárást

1 lányos, 33 hetes kismama

2014. júl. 31. 19:59
 6/19 alanis ***** válasza:
34%
Nem marhaság, ugyanis 2 védőnő is ezt mondta. Pontosabban azt mondta ha előtte is intenzív dohányos volt valaki, hogy már az anyagcsere sem müködik cigi nélkül rendesen, inkább szívjon el 1-2 szálat reggel minthogy masszív székrekedése legyen, mert azzal többet árthat. Nem mellesleg aki a leszokást nagy stresszel viseli, szintén inkább szívjon el egyet szerintük mert a stressz is többet árthat. Nem arról van szó hogy folyamatosan dohányozzon. 1-2 szál eleve azért nem árt mert ott az a csodálatos szerv a méhlepény, ami a legnagyobb részét kiszüri és nem egedi be a babához. Nem hiába szokott csúnya színe lenni a lepénynek dohányos kismamáknak. Hidd el a folyamatos pesti levegővel többet árthatsz mint napi 1-2 szál cigivel. Viszont ha képes vagy rá tedd le, annál nagyobb az esélye hogy késöbb sem fogsz már visszaszokni.
2014. júl. 31. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
Te képes lennél mergezni a babadat, csak hogy a te függő szervezetednek jobb legyen? Gondolkozz már! Ha ennyit sem tudsz meglenni a gyermekedert, miért vállaltad?
2014. júl. 31. 21:07
 8/19 anonim ***** válasza:
*megtenni
2014. júl. 31. 21:08
 9/19 anonim ***** válasza:
53%

Elore leszogezem soha nem dohanyoztam. De a bnom igen. Most babat var es a ferje ugyanugy szivja tovabb....tudod mit csinal? Sziv vagy 2 slukkot es kesz. Egyetertek vele? NEM! De ot ez megnyugtatja az anyagcserejet puccba vagja az a ket poffenet. - lehet ez a szisztema neked is bevallna.

Masik ( mar nem) bnom vegig bagozta a 3. terhesseget. Gyermeke alacsony sullyal szuletett es kesobb asztmas lett.

2014. aug. 1. 00:11
 10/19 anonim ***** válasza:

Nézd, te is tudod,hogy árt! De még mindig jobb,hogy már ennyire le bírtad szorítani, mintha rendesen szívnád! Inkább zabálj! De tényleg! Én viszonylag "erős" dohányosként írom ezt. Igaz, nem keveset híztam a terhesség alatt, de bajom nem lett tőle és egészséges lett a baba is. A súlyfelesleget meg le lehet adni. Ha cigizhetnéked van, egyél valamit!

A védőnős dologra meg annyit,hogy a cigi magában is káros! Tehát,aki olyat mond,hogy terhesen nem árt, az hazudik. Csak nyugtatni akar. Bár nem értem,hogy mi értelme van!

2014. aug. 1. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!