Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti egy szal cigaretta...

Heti egy szal cigaretta terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Tudom borzaszto. 18 hetes vagyok. Dohanyoztam terhesseg elott de amint megtudtam hogy babat varok egybol letettem. Eddig nem is kivantam de ugy 3 hete erzem hogy "meghalnek" egy szal cigiert. Tudom hogy barmennyi cigi artalmas de heti egy szal sokat artana a babanak? Mit tegyek hogy ne kivanjam ennyire? Borzasztoan erzem magam

2014. júl. 31. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
az anyagcseréről annyit,h. amíg bagóztam (12 évig), heti egyszer tojtam. mióta leszoktam (4 éve), azóta minden reggel. szóval ez elég hülye kifogás. szarni bagó nélkül is lehet. és nagyon jól mondják a többiek: ha acigiről nem tudsz lemondani a gyereked miatt,akkor inkább ne szülnél. nagyon alantas dolog egy 10 centis rúd függőjévé lenni. nem erősebb tőled a cigi! tudd azt mondani neki,h. nem!
2014. aug. 1. 06:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Heti egy szálnak valóban semmi értelme, csak a saját függőségedet tartod fenn, és teszed lehetetlenné a leszokást úgy, hogy közben pokolian szenvedsz.

Én egy évvel a terhességem előtt tettem le a cigit, nem emiatt, hanem anyagi okokból úgy, hogy több mint húsz évig dohányoztam (hát igen, nem a legifjabb várandósok közé tartozom.)

Édesanyám végigdohányozta a terhességét velem, ráadásul elég keményen, mert úgy gondolták, a leszokással járó stresszel többet ártanak nekem. Fizikailag - hál istennek - semmi bajom nem lett, azt leszámítva, hogy konkrétan nikotinfüggőnek születtem.

Én hiszek abban, hogy napi egy-két szál cigit még kiszűr a placenta, azt is elhiszem, hogy a nagyon erős függők anyagcseréjéhez is szükség van rá, de ez utóbbi probléma kb. 1-2 hét alatt megszűnik. (Heti egy szál cigi semmiképp sem segít az anyagcseréden!) Ugyanakkor abban is hiszek, hogy a cigaretta még nem terhesen is rengeteg kárt okoz, elképzelhetetlenül sokféle méreganyag van benne - jóval több, mint húsz-harminc évvel ezelőtt, és ezt nem az ujjamból szoptam - én sokkal boldogabb ember vagyok, mióta letettem, és ha nekem sikerült, akkor szerintem bárki képes rá!

2014. aug. 1. 11:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Alanis te miért osztod itt az észt,már több kérdésnél is latom,h támogatod a terhes nők cigizéset!te cigizzél ha ennyire ostoba vagy de ne bátorítsál másokat!más a helyedbe elbújna te agyatlan!
2014. aug. 1. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
A csodálatos méghlepény képzeld a cigitől megöregszik idő előtt és nem tudja táplálni rendesen a babát tehat akar rohadt nagy baj is lehet belőle, nullaagyú!!
2014. aug. 1. 13:29
 15/19 alanis ***** válasza:
Csodálatosan kellemes ember lehetsz gratulálok:) Biztos a párod is imádja ezt az oldaladat. Én senkit nem támogatok, max megértem őket. Nincsenek egyedül a problémáikkal, és tudják hogy rosszat tesznek, megértésre vágynak támogatásra, nem az ilyen kellemes emberek előítéleteire. Attól még nem fognak leszokni hogy páran beugatnak nekik, hidd el minden dohányost korholtak már le, és mégsem emiatt szoknak le:)
2014. aug. 1. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire buta vagy vagy segítenek?en nem korholtam le senkit csak téged mert iszonyat a hozzáallásod,es ezt nem kene hirdetni!!szerintem szégyeld magad nem dicsőség a te nagy megértésed,sem a bagózásod terhesseg alatt!!és képzeld attól se fognak leszokni ha még mondod neki,h a te nagyon okos védőnőd mit tanácsolt!!ja bocs te nem is gondolod úgy,h abba kell hagyni mivel a világ legtermészetesebb dolga a cigarettázó kismama!:)))
2014. aug. 1. 14:37
 17/19 alanis ***** válasza:
Jókat lehet rajtad mulatni?D..egy kérdésem van, te minek is jöttél ide? Amiket mondasz annak van valami újdonságtartalma szerinted? Az hogy ártalmas a cigi mindenki tudja...lerágott csont...az hogy egyesek emiatt beszólogatnak meg a másik...ha ennyire okosnak tartod magad miért nem mondasz valami újat? Megmondom miért csak kötözködni jöttél ide, de erre hidd el senki nem kíváncsi. Menj valami politikai oldalra, vagy Rubint Réka oldalára fikázódni, vagy amire izgulsz, azzal hogy ugatsz senkinek nem segítesz.
2014. aug. 1. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:
En nem a dohanyzás káros hatásairól beszelek..próbald meg értelmezni!!arról,h a te gyengeséged egy dolog de nem kell osztani a kismamak között,h mennyire lehet cigizni és hasonlók..elhiszem,h jó a kis lelkivilágodnak ha latod,h más is cigizik és mivel te akaratgyenge vagy ezért,h más se rakja le még támogatod a buta hozzászólásoddal őket..ezzel nyugtatod magad..cigizzél a te felelősséged,de ne hirdesd!!kicsit sem szégyelled magad??kepzeld nem csak én de más is szánalmasnak tartja ha valaki nem elég,h buta de még másokat is ösztönöz!!gondolkodj már!!
2014. aug. 1. 19:37
 19/19 alanis ***** válasza:
Buta vagy te, és még olvasni, értelmezni se tudsz...olvasd már el miről szól a kérdező mondata?? nem agyba-főbe dohányzásról hanem 1 szál cigiről...végig ezt próbáltam ecsetelni hogy nem, abból semmi baj nem lehet. retardált...
2014. aug. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!