Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki úgy vette...

Van itt olyan aki úgy vette észre, hogy terhes, hogy nem kívánta a cigit?

Figyelt kérdés
3 napja késik, teszt negatív, cigitől hányingerem van.

2014. jún. 17. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem az elsö tünetem az volt, hogy elkezdtem undorodni a cigitöl, cigizés abbahagyása után kb. 1 hónappal mentem el a nögyógyászhoz, és akkor derült ki hogy terhes vagyok mert a cigiundort nem hoztam összefüggésbe az esetleges terhességgel :-) Szóval ez volt nekem a legkorábbi tünetem.
2014. jún. 17. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én eggyik naprol a másikra rosszul lettem a cigitől kb 3-4 napja nem cigiztem amikor kiderült h. terhes vagyok még a szagátol is rosszul lettem.
2014. jún. 17. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Aham. Reggeli kávé, cigi meggyújt, eldob, futás hányni... :-D
2014. jún. 23. 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. Munkahelyemen ugy kezdtem a reggelt kave,cigi bar en nem hanytan egyszer sem de nem mindig kivantam. Teszt negativ volt egy honap utan lett pozitiv es ra egy hetre szinten ugyhogy mentem dokihoz es o mar latta is a 4 mm -es embriot!! Szerintem varj meg a tesztelessel es nagyon sokat csinaltam mert mi terveztuk a babat es mindig negativ lett pedig mar terhes voltam, sot elso honapban meg a mensim is megjott. Elvileg 5 nap mulva szulok:) ha a lanyom is ugy akarja!!
2014. jún. 23. 12:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem is így vettem észre (mert készültem erre), de az biztos, hogy nagyon korán megundorodtam tőle. Ha nem terveztem volna a babát, lehet, hogy az első jele lett volna. Én magam nem, vagy nagyon ritkán, bulikban cigiztem, viszont sosem zavart a füstje, most viszont már a látványától(!) rosszul vagyok (18 hetes leszek), tehát régi filmen láttam dohányzó embert, a gyomrom forgott. Rémálom az utcán mennem, mert öklendezni kezdek, ha nem vagyok elég szemfüles, és nem veszem előre észre, ha dohányzó ember közeledik, és véletlen megérzem a szagát. Szerintem már soha életemben nem fogok rágyújtani.
2014. jún. 23. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:
én nagyon feszült voltam (ez volt a primer terhességi tünetem) és kívántam a cigit, de az ízlelésem megváltozott, olyan volt, mintha vmi keserű vegyszerrel lett volna átitatva a filter. akkor csináltam tesztet és ment is a cigi a kukába, többet nem gyújtottam rá. de kívánni kívántam a teljes terhesség alatt.
2014. jún. 23. 13:47
 7/8 anonim válasza:
Én azt hittem beteg vagyok. Akkor nem szoktam rágyújtani, mert nem kívánom. De rá pár napra pozitív lett a tesztem :) Most 6 hetes vagyok ! Boldog babavárást !
2014. jún. 23. 14:22
 8/8 anonim válasza:
Előtte elég komoly dohányos voltam 12 évig, lett egy pozitív tesztem, rá pár napra meg komoly szagundor, folyamatos émelygés stb... azzal a lendülettel konkrétan megundorodtam a cigitől és minden más helyettesítő verziójától is :) Az elején aggódtam kicsit, hogy hogy fogom lerakni, de hálistennek megoldódott magától :)
2022. júl. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!