19 hetes vagyok, talán még nem késő?
A dohányzásról szeretnék kérdezni:)
Terhességem elött Kék LD-t szívtam ami 6mg-os, amint megtudtam h terhes vagyok, volt fél doboz odaadtam anyunak, hogy NEM!
De aztán mondom, nagyon kívánom vettem 1mg-os vékony PallMall-t, szinte semmi....
3hónapos koromig napi 6-8 szálat szívtam el, ugye a rosszullétek miatt volt hogy 2-t...
Mostmár ugye h az első harmad elmúlt vele 1ütt az esetleges rosszulléteim is.
Azaz újra kívánom a cigit.
Minden vizsgálatom jó (lekopogom).
Csak amióta kívánom a cigit pl tegnap is 13 szálat elszívom..:S És nagyon bűntudatom van, ezért ma rá se gyújtottam pedig 6óra óta fent vagyok.
A körömben volt pár terhes aki végig cigizett erős cigit, és napi 1 dobozzal is akár, és egészsgées gyereke lett, de ez nem vígasztal.
Ja és persze én acigi mellé rengeteg gyümölcsöt, vitamint viszek be.
Volt már vlkivel ilyen?
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.
Szép napot nektek!
A múltkor uh-ra vártam, akkor szült egy kismama, aki dohányzott a terhesség alatt, és olyan meszes volt a méhlepénye a cigi miatt, hogy a kiírt időre született babája nem érte el az elég súlyt, vitték inkubátorba.
Plusz ha terhesség alatt nem is lesz gondja a babának, bizonyítottan rosszabban tanulnak azok a gyermekek, akiknek az anyja dohányzott terhesség alatt, tehát iskolás korban tanulási gondjai lehetnek a gyermekednek.
Szia! Letenni nekem sem sikerult,csak csokkenteni a napi adagot.3-4 szalat en is elszivtam,volt,hogy tobbet is.Aztan miutan megszuletett a kisfiam a szoptatas vegeig 1 szalat sem szivtam,kesobb viszont sajnos visszaszoktam.Nekem a ferjem is dohanyzik,igy nehez volt megallni.
Szerencsere a kisfiam makk egeszseges,de igazabol azota is banom,hogy ujbol ragyujtottam,ha mar egyszer hosszabb idore letettem.
Ha sikerulne megallnod,ne ess abba a hibaba mint en,hogy ujbol ragyujtassz.
Szia!
Nekünk a suliban még régen mutattak egy olyan felvételt, ami dohányos anya magzatát mutatja, miközben "anyuka cigizik" Soha nem találtam meg interneten, pedig már sokszor kerestem. A magzat összehúzta magát, teljesen görcsös volt a mozgása, látványosan szenvedett. Annyira szeretném belinkelni, hogy lásd mit él át a gyereked a te akaratgyengeséged miatt.
Igen, ma már büszke vagyok, mert mindjárt 9 óra és nem gyújtottam rá, pedig itt van a cigi.
Igen tegnapi nap után valami miatt nagyon lelkiismeretfurdalásom, és bűntudatom van.
On: Én ugyan nem értem, miért dohányzol, miközben babát vársz, de változtatni sosem késő. Próbáld meg csökkenteni az adagot, vagy kérj szakszerű segítséget.
Off: Mikor felvételen voltam a szülészeten, volt egy másik kismama 34 hetes, de a baba csak 30 hetesnek látszott, kiderült, hogy dohányzik a nő, hát azt, amit a dokitól kapott, már én is rosszul éreztem magam. Be is fektették, viszont mindenki (a doki meg a nővérek)úgy beszéltek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!