Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, talán még...

19 hetes vagyok, talán még nem késő?

Figyelt kérdés

A dohányzásról szeretnék kérdezni:)

Terhességem elött Kék LD-t szívtam ami 6mg-os, amint megtudtam h terhes vagyok, volt fél doboz odaadtam anyunak, hogy NEM!

De aztán mondom, nagyon kívánom vettem 1mg-os vékony PallMall-t, szinte semmi....

3hónapos koromig napi 6-8 szálat szívtam el, ugye a rosszullétek miatt volt hogy 2-t...

Mostmár ugye h az első harmad elmúlt vele 1ütt az esetleges rosszulléteim is.

Azaz újra kívánom a cigit.

Minden vizsgálatom jó (lekopogom).

Csak amióta kívánom a cigit pl tegnap is 13 szálat elszívom..:S És nagyon bűntudatom van, ezért ma rá se gyújtottam pedig 6óra óta fent vagyok.

A körömben volt pár terhes aki végig cigizett erős cigit, és napi 1 dobozzal is akár, és egészsgées gyereke lett, de ez nem vígasztal.

Ja és persze én acigi mellé rengeteg gyümölcsöt, vitamint viszek be.

Volt már vlkivel ilyen?

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.

Szép napot nektek!

2014. jan. 13. 07:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sosem késő letenni! Én ahogy pozitívat teszteltem letettem a cigit a férjemmel együtt!Így sokkal de sokkal könnyebb volt.Gondolj a babádra ne magadra! De ha megszületik se légy úgy vele ,hogy ááh már kibújt akkor cigizhetek mert az anyatejjel ugyan úgy kerül át káros anyag! Szóval sok sikert kitartást
2014. jan. 13. 12:49
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a cigiről való leszokáshoz már késő, de ha tudod minél kevesebbet, sőt egyáltalán ne gyújts rá! Ez egy jó kihívás lesz. :)

Én ugyan nem dohányzom, sőt sosem dohányoztam, de terhességi cukorbeteg voltam és hamarabb kezdett öregedni a méhlepény, aki akkor vizsgált első kérdése, hogy dohányzom-e???? Aztán megtudta a cukromat, így tudom,hogy attól lehetett.

Amit te megeszel, megiszol, érzel azt kapja a baba is. Olyan, mintha a baba rágyújtana egy cigire. Az a sok kátrány stb mind bejut neki.

Nem kioktatni akarlak, teljesen jóindulatúan írtam amit írtam.

Egy felnőttnek sem egészséges a cigi, nemhogy egy éppen kifejlődő emberke számára.

Most nézd a baba érdekét, most legyen ő a fontos, csináld érte. Aztán legfeljebb bepótolod. :)

Hidd el mikor az ember terhességi cukorbeteg lesz és diétán van, semmi cukros, alig szénhidrát, minimális gyümölcs, méricskélni kell az adagokat, akkor hogy a fenébe ne kívánna meg egy csokit, vagy egy jó szelet sütit, pizzát, sültkrumplit, de nem lehet!!!!!

Szóval én imádom a csokit, de terhességi cukorral nem lehetett és hiába van édesítős diabetikus változat, az meg terhesen nem túl egészséges..... szóval szülés után jól becsokiztam, fagyiztam :)

2014. jan. 13. 13:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Amint megtudtam,hogy terhes vagyok egybol letettem a cigit,na ezzel nem magamat akarom fenyezni,hiszen tervezett baba volt es az lett volna a legjobb,ha mar akkor leteszem,amikor elkezdtunk probalkozni.Most vagyok 15 hetes, a 13. hetig nagyon nehez volt,nagyon kivantam a cigit,de azt soha nem bocsatanam meg magamnak,ha valami baja lenne a babamnak.10 evig dohanyoztam,szoval nekem se volt azert egyszeru...

A dohanyzas nagyon sok gondot okozhat, a legsulyosabb a magzatelhalas,mert a placenta elvalik,de ott a koraszules,a kis sulyu baba,rosszabbul fejlodik a pici tudeje,gyakoribb a bolcsohalal.Es szoptatas alatt is nagyon karos a dohanyzas.

Nem keso most sem letenni a cigit,sok sikert!

Es,ha esetleg megsem sikerulne,akkor tedd meg a babadnak azt a szivesseget,hogy tapszerrel eteted.

2014. jan. 13. 14:25
 24/26 anonim ***** válasza:
na, hogy haladsz a leszokással?
2014. jan. 15. 12:17
 25/26 A kérdező kommentje:
Napi 2nel megalltam. :-)
2014. jan. 15. 17:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Ugyes vagy, csak igy tovabb. :)
2014. jan. 15. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!