Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha három hónapos terhesen...

Ha három hónapos terhesen elszívtam egy fél szál cigit, az nagy baj?

Figyelt kérdés
Várandósságom előtt egy hónappal szoktam le, tehát már négy hónapja, de most annyira megkívántam, hogy nem bírtam ellenállni. Lelkiismeretfurdalásom támadt és a felénél elnyomtam, és nem is esett jól. Ugye etől még nem lesz baja a kicsinek? Csak mert vannak akik az egész terhességüket végigcigizik mégis egészséges gyerekük születik, max kisebb súllyal. Ugye egy fél szál még nem tragédia?

2012. máj. 9. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy fél szál még nem tragédia, de ha már 4 hónapja leszoktál a cigiről, próbáld meg kibírni, hogy nem gyújtasz rá. Még egy fél szálra sem!
2012. máj. 9. 08:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tragédia, és mivel lelkiismeretfurdalásod támadt, ezért feltételezem, hogy többet nem teszel ilyet, mert érzed, hogy a gyereked ennél sokkal fontosabb.
2012. máj. 9. 08:30
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem, semmi baja a gyereknek ettől a fél száltól.De persze ne cigiz terhesség alatt és szoptatás alatt fél szálat sem szabad.Szép babavárást.
2012. máj. 9. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Nekem nem volt a lányom tervezett baba, a pozitív tesztnél azonnal letettem a cigit, pedig azelőtt napi 1 doboz elment. A terhességem alatt esküvőszervezés stb de mégsem szívtam el egy fél szálat sem. Nem ítéllek el csak erősítem a bűntudatod hátha nem szívsz el többet...
2012. máj. 9. 08:36
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem fullad meg tőle. Te sem, ha 1-2 percig fojtogatlak. De ettől még nem köszönöd meg.

Ajánlom figyelmedbe: [link]

2012. máj. 9. 08:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és a bűntudaterősítést is! :) Utálom magam, amiért ilyen gyenge voltam, és legalább a szoptatás végéig nem fogok rágyújtani, remélem. De olyan nehéz, mert körülöttem kb mindenki dohányzik, csak a férjem mondott le róla a kedvemért, persze néha ő is elszív 1-2 szálta, de csak ha a haverjaival elmegy. És úgy irígylem érte! De nyilván most a baba a fontos, és nem én és a gyengeségeim. Mégegysze köszönöm, hogy nem csesztetek le! :)
2012. máj. 9. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:

szia! én cigis voltam a baba előtt, de ahogy pozitívat teszteltem letettem. aztán én is 3 hónapos voltam, amikor meghalt a nagymamám és úgy éreztem, hogy el kell szívnom egy szálat. rá is gyújtottam, de a feléig sem jutottam el, már rosszul is lettem, hányingerem lett és szédültem... ezek után én többet rá nem gyújtok, az biztos. amíg terhes vagyok, addig a baba miatt, utána a szoptatás miatt, aztán pedig magam miatt. sokkal jobb nélküle. a mai napig rákívánok, ha szívják előttem, de olyankor előszedem az emlékképét a rosszullétnek, magam elé képzelem hogy festenék pocakosan egy bagóval a számban és máris elmegy tőle a kedvem. én is ismerek olyat, aki végig szívta a terhessége alatt és mondhatom, kiábrándító látvány volt. arról nem is beszélve, hogy elgondolkodtató, hogy aki ennyiről nem bír lemondani, az hogy fog még sok más dologról a baba miatt? egy fél szállal nem ártottál, de jót sem tettél, annyi biztos. ne gyújts rá többet kérlek, inkább igyál egy finom kávét, vagy ropogtass el valamit!

boldog babavárást, egészséges babát!

24 hkm

2012. máj. 9. 09:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tragédia, de többet ne gyújts rá légyszives.
2012. máj. 9. 11:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Oké anyucik! :) Nem gyújtok rá, ígérem! És köszönöm! Olyan tündériek vagytok! Bárcsak én anyum is ilyen lenne, mint amilyenek ti vagytok! :D

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. máj. 9. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért a lényeg, hogy megbántad, és, hogy leszoktál a Babád érdekében, értékelni fogja majd, ha nagyobb lesz!:-)Biztosan jó Anyuka leszel!
2012. máj. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!