Ha három hónapos terhesen elszívtam egy fél szál cigit, az nagy baj?
Nem fullad meg tőle. Te sem, ha 1-2 percig fojtogatlak. De ettől még nem köszönöd meg.
Ajánlom figyelmedbe: [link]
szia! én cigis voltam a baba előtt, de ahogy pozitívat teszteltem letettem. aztán én is 3 hónapos voltam, amikor meghalt a nagymamám és úgy éreztem, hogy el kell szívnom egy szálat. rá is gyújtottam, de a feléig sem jutottam el, már rosszul is lettem, hányingerem lett és szédültem... ezek után én többet rá nem gyújtok, az biztos. amíg terhes vagyok, addig a baba miatt, utána a szoptatás miatt, aztán pedig magam miatt. sokkal jobb nélküle. a mai napig rákívánok, ha szívják előttem, de olyankor előszedem az emlékképét a rosszullétnek, magam elé képzelem hogy festenék pocakosan egy bagóval a számban és máris elmegy tőle a kedvem. én is ismerek olyat, aki végig szívta a terhessége alatt és mondhatom, kiábrándító látvány volt. arról nem is beszélve, hogy elgondolkodtató, hogy aki ennyiről nem bír lemondani, az hogy fog még sok más dologról a baba miatt? egy fél szállal nem ártottál, de jót sem tettél, annyi biztos. ne gyújts rá többet kérlek, inkább igyál egy finom kávét, vagy ropogtass el valamit!
boldog babavárást, egészséges babát!
24 hkm
Oké anyucik! :) Nem gyújtok rá, ígérem! És köszönöm! Olyan tündériek vagytok! Bárcsak én anyum is ilyen lenne, mint amilyenek ti vagytok! :D
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!