13 hetes vagyok, és idegességemben elszívtam két szál cigit. Eddig nem gyújtottam rá, de most totál kiborultam. Nagy baj ez az egy szál? Tudom hogy jót nem tesz és már megbántam.
Sztem sem lesz baj ennyi cigitől!
Azért milyen dolog ez??? Ha elhagynak egy kismamit még ki sem borulhat, mert árt a Pocaklakónak! Néha olyan igazságtalan az élet! Nekünk nőknek egy csomó dologban erősnek kell lennünk, bezzeg a férfiak...
Szerencsére az én Párom egy tünemény, de ettől függetlenül kiakadtam és nagyon sajnállak!!! Tényleg próbálj erős maradni és csak a Bébikédre gondolni!
Szia! Engem a párom 15 hetes koromban hagyott el. Nagyon nehéz volt, s bizony én is elszívtam pár szál cigit idegességemben. Lelkiismeretfurdalásom volt nekem is nagyon. Azóta 3,5 kilós babám megszületett, most 5,5 hónapos, s - lekopogom - minden rendben van. Szóval amiatt a pár szál cigi miatt ne izgulj! Sokkal fontosabb, hogy magaddal törödjmost, mert tudom, hogy pocsék egy állapot! Én egy barátnőmmel elutaztam 1 hétre, hogy eltereljem a figyelmem. De az is jó, ha elkezdesz valami újat csinálni: nyelvet tanulni, üveget festeni, esténként hatalmasat sétálni, kétnaponta fagyit enni, szóval bármit, amit úgy fogsz fel, hogy ez neked jár, egy kis kényeztetés.
Drukkolok neked, de hidd el, hogy minden jóra fog fordulni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!