Leszoktam a cigiről, de a hétvégén majdnem autó balesetünk volt,2 napja sírok. Nem történt "semmi", csak megijedtem. Elszívtam egy pár szál cigit. Nagyon rosszat tettem?
Nekem azt mondta az orvosom, hogy inkább szívjak el egy pár szál cigarettát, ha úgy érzem, muszáj, mert az idegeskedés és az ingerültség sokkal rosszabbat tesz a babának!!!
Emiatt biztosan nem lesz semmi bajod, nekem van olyan barátnőm, aki végigdohányozta a terhességég (napi 10 szál cigi) és semmi baja a babájának.. Most ne kezdj el ezen aggódni, hogy bajotok lesz a cigitől, próbálj megnyugodni és élvezni még azt a pár hetet ami hátravan :) Utána meg az új életet! :)
Én nagy dohányos voltam, a terhességem előtt, de azzal nem értek egyet, amikor valaki azt mondja, hogy más végig dohányozta az egész terhességét, és semmi baja a gyerekének. Na, azért ne ezt vegyük már példának. Legfeljebb intő példának, még akkor is, ha semmi baja nem lett. Na, köszi, de akár lehetett is volna. Nem azt az egy példát kell kiemelni, ami véletlenül pozitív. Én is le tudtam tenni.
Ettől függetlenül tényleg nem lesz a babaának ettől semmi baja, ha elszívtál egy pár szál cigit. Egyél meg eg picivel több c vitamint, az állítólag valamennyire semlegesíti a nikotin hatását. Én is azt mondom, hogy jobb egy pár szál cigi, mint az olyan fokú stressz, amit az ember olyankor átél. De természetesen, ez ne legyen rendszer, mint ahogy nem is az nálad valószínüleg, mert nem fogod rá nap, mint nap a dohányzásodat vmi stresszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!