34 hetes terhesen utaznatok meg 800km-t (auto)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 13:53
1/10 anonim válasza:
én nem utaznék az tuti,egyrészt túl hosszú az út másrészt az autó összerázhat ami ugye nem igazán szerencsés,nehogy koraszülés legyen
2/10 anonim válasza:
nem is a 800 km a gáz nekem, bár az is, hanem a 34. hét. Ott már bármikor bármi lehet. Ennyi idősen már maradnék a seggemen. Múlt héten 2*550 km-ert mentünk Horváto. oda-vissza, most 26 hetes vagyok + kisgyerkőc és bizony pont elég volt. 3-4 hétre rá már nem vállaltam volna be. Épp most voltam még azon a ponton, hogy most még bírtam...
3/10 anonim válasza:
én nem mennék. igaz én más rövidebb távra sem megyek mert rosszak az utak nagyon errefele és nagyon kényelmetlen. nekem is meg szerintem picurnak is. mi még csk 32. hetesek vagyunk.
4/10 anonim válasza:
Errol inkabb az orvosodat kerdezd. En eleg bevallalos voltam az elso babammal is, de azert 800km autozas 34 hetes terhesen eleg megviselo lesz. Gondolom autopalyan mentek, tehat olyan nagy razkodas nem lesz az uton, de epp eleg ulni egy helyben.
6/10 anonim válasza:
Hát én sem vállalnám már be. Nem tudom te hogy vagy, de nekem már fél-1 órás autó út után keményedik a hasam.De ha nagyon szeretnél utazni elötte mindenképpen beszélj az orvosoddal,hogy ő mit tanácsol,és ha mentek akkor meg sokszor álljatok meg pihenni, hogy ki tudj szállni kicsit sétálgatni, járkálni.
7/10 anonim válasza:
utolsó
Ja én most 35 hetes vagyok.
8/10 anonim válasza:
simán mennék!
én még a 36. héten is vonatoztam ennyit Budapestre és vissza. semmi bajom nem lett, igaz sűrűn mászkáltam wc-re és jól elfáradtam mire hazaértem. viszont ha megszülsz, egy darabig úgyis házhoz leszel kötve!
9/10 anonim válasza:
Hát majd meglátod, hogy bírod. Én a 32-ig utaztam a szülőkhöz, 100-150 km távolságra laknak. Akkor kezdett nyílni a méhszáj és a doki mondta, hogy vége az utazgatásnak. Kb még 2 hét múlva már ha a boltig mentünk kocsival, az is kényelmetlen volt, ahogy rázott. Minden kis hibát megéreztem az úton :( 38 hetesen meg megszületett a pici :D
10/10 anonim válasza:
32 hetesen meg siman utaztam 1500 kilometert, majdegy hettel kesobb vissza. A doki engedett, bajom nem volt, gyakran megalltunk pisilni, nyujtozkodni, az ut nagy reszet vegigaludtam. A 2. terhesseg alatt is volt erre pelda a 2. trimeszterben, de 300-400 kilometereket a 37. hetig utaztam kb ket hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!