Autó nélküli kismamák, hogy oldjátok meg?
Szia!
Csak azt tudom tanácsolni, hogy kitartás. Nekem úgy vizesedtek a lábaim, hogy a cipőimet nem tudtam felvenni.
Mégis, minden nap másfél órát utaztam oda, majd másfelet vissza, közben 3szor szálltam át! És volt, aki még a helyét sem adta át.
Ja, és én túlhordtam a babámat 8 nappal.
elvisz a betegszállító ha kifizeted! Ez nem olyen állapot amiért a TB fizetne...
Miért ne tudná magát összeszedni? Meg kell kérni ismerőst hogy kísérje el. Vagy inkább a kórházat kérd meg hogy had feküdhess be és nem kell bejárogatni az a legjobb ötlet. Beszéld meg az orvosoddal. (bár nem tudom milyen helyen szülsz kórháza válogatja).
Sajnos rossz hírem van, ha nincs aki elvigyen kocsival, tényleg drága a taxi, akkor nincs más hátra mint előre, muszáj lábra állnod, és menni egyedül BKVval.
A fiammal az utolsó hetekben már én is vánszorogtam, a 38.héten voltunk UH, mint egy popon dugott pingvin... kb úgy bírtam menni 5lépésenként szusszantam, ahol tudtam leültem. Nem állítok fel senkit, nem toporzékolok helyért, de akkor már esdeklően néztem, néha felkeltettem utastársaim... Sajna ez van. Most 32hetes vagyok, a nagy még pici, másfél éves, emelgetni kell kmereket sétálni, menni vele, játszani, és alapból dagad viszeres a lábam, szr a gerincem, most sokat híztam, és hol a vége.
Ha nagyon nem megy, feküdj be, napjaid vannak összezárva a kicsivel, nem kéne sokáig bent lenned, beszéld meg az osztályon.
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!