Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik veszélyeztetett...

Kismamák akik veszélyeztetett terhesek vagytok és van még egy 1- másfél év körüli "nagyobb" baba hogy oldjátok meg az emelgetését?

Figyelt kérdés
szivesen vennék tanácsokat mert az enyém 14 hónapos és még egyedül nem jár csak kapaszkodva illetve vezetve, lehet hogy sikerült a második baba a héten derül ki, de mivel volt 2 vetélésem a kislányom előtt lehet most is veszélyeztetett leszek. és hát emelni nem nagyon lehetne. apa viszont csak este van itthon, de hát nappal is néha cipelni kell, ebédnél betenni a székbe, aludni letenni és fel is veteti magát néha én meg annyira szeretem. ti hogy csináljátok?
2010. jún. 22. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már nem nagyon emelgetem a baámat,csak ha nagyon muszály.Ha szeretetre vágyik odajon hozzám,belehajtja az ölembe a fejét,én simizem,játszunk,emelgetés nélkül is lehet vele éreztetni hogy szereted.Már nem pelenkázok a pelenkázón,inkább földön,vagy az ágyán,etetőszékezést én sem szeretem,de ha ott van valaki esetleg megkérem hogy tegye bele,multkor az internetszerelő hozta le a bébit a lépcsőn a második emeletről:-)
2010. jún. 22. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Az enyém 2 éves, és veszélyeztetett vagyok ágynyugalommal, ezt már mondtam a dokinak akkor is hogy vicces.... :)

Emelgetem, mi mást tennék, de igyekszem nem mindenért felkapni!!!

Senki nem segít párom, este 7 után ér haza, esélyem sincs másra. :S

2010. jún. 22. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Pont ennyi idős volt a lányom mikor megtudtuk hogy terhes vagyok megint (terveztük, és elsőre sikerült). Én sem tudtam elkerülni hogy emelgessem, 6 hetes voltam mikor 4 napot kórházban voltunk a lányommal, utána még 2 hónapig tartott míg lelkileg helyrejött, addig rémálmok éjjszakánként és cipelés, mert csak anya volt jó. 8 hetesen kiderült hogy ikreket várok, így eleve veszélyeztetett vagyok, már 28 hetes vagyok, a lányom 19 hós, nem egy súlyos, (9kg), de emelgetni még őt is kell, és nagyrészt du-ig én is egyedül vagyok vele. Hála Isten eddig minden rendben.

Annyit könnyítésem van, hogy apa fürdet egy ideje, megy anyu múltkor felporszívózott. Ha a gyerek alszik, én is fekszem, a munka megvár ha ő is fent van. Bevonom amibe tudom. Ez van.

2010. jún. 22. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is veszélyeztett vagyok és van egy 17 hónapos fiam igaz ő már egyedül ment mikor összejött a kistesó.

De nekem is emelnem kellett néha...

Egyébként nekem is két vetélésem volt előtte és most is pihenésre ítélt a doki.

Amennyire tudod csökkentsd a cipelést és pihenj amikor csak tudsz !

21 hetes kismama és 17 hónapos nagyfiú anyukája

2010. jún. 22. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm mindenkinek, én is igy vagyok nagyon anyás és 12 kiló, szoval nehéz remélem ha baba lesz /hétvégén kiderül/ nekem is minden rendben lesz mint nektek. probálom majd én is a szőnyegen pelenkázni ez jó ötlet. köszi
2010. jún. 22. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem egyszerű ilyen picivel neked. Én is veszélyeztetett vagyok ,egy vetéléssel a hátam mögött. Az én kislányom 21hónapos és néha a lépcsőn(2.emelet) fel vagy le kell cipelni és etetőszék... Viszont ő már önállóan megy és ez nagy segítség ilyen téren. a pelenkázás ágyon történik, ahova felmászik, de sajna neked még errre várnod kell egy kicsit. Pihenj amikor tudsz és amennyire tudod könnyítsd meg a helyzeted, mindig a szituáció adja, h emelje az ember vagy sem.

17hetes km vagyok

2010. jún. 22. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

20.58as vagyok, azt nem említettem, h 12,5kg a leányzóm. :)

Szép babavárást kívánok neked!

2010. jún. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!