Most tudtam meg hogy terhes vagyok. Kb 5 hetes. Sokat ártottam ha naponta elszívtam 1-2 szál cigit? Mostmár persze nem fogok. Baja lesz a babámnak?
Figyelt kérdés
Néha szokott késni, de az uh-n látta a doki. Megszakítással védekeztünk, nem most terveztük, de persze nagyon örülünk a férjemmel. Ugye nem lesz baja a babának? Már egy szálat se fogok elszívni.2008. aug. 21. 12:53
1/6 anonim válasza:
Ha többet már nem fogsz elszívni, akkor nem lesz semmi baj! Gratulálok! :)
2/6 anonim válasza:
Szia! Gratulálok! A cigit tedd le, ha a babád érdekeit nézed, nem is olyan nehéz, mint gondolod! :)
Én is cigiztem előtte, de a teszt előtt már pár nappal nem is kívántam, utána meg pláne nem! Így nekem egyszerű volt letenni, azóta sem kívánom.
Azt nem tudom, hogy a babának mennyire ártott vagy nem, hogy 1-2 szálat elszívtál, de az biztos hasznos lesz, ha többet nem szívsz. Az én babóm egészséges és szépen növekedik. Most járunk a 26. hét elején.
Szóval kitartás! Jó babavárást és vigyázz magatokra!
3/6 A kérdező kommentje:
Már ki is dobtam, nem okoz nehézséget hogy letegyem, volt hogy napokig rá sem gyujtottam. Csak beparáztam hogy nehogy baja legyen a picinek. Már a szaga sem kellemes, hála égnek elég erős vagyok hozzá hogy ne gyújtsak rá.
2008. aug. 21. 12:58
4/6 anonim válasza:
NEM KELL FÉLNED,NEM ÀRTHATSZ VELE.1 -2 SZÄL AZ NEM SOK A NAPI 1-2 DOBOZ CIGIHEZ KÉPEST.
persze mindenképp felejtsd el mostmàr a cigit(egyél sok almàt,vagy egyél gyümölcsös ràgot,az segit tultenni a cigin
5/6 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi baj!! Gratula a babához! Üdv 24 hetes kismami
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! Boldog babavárást!! :D
2008. aug. 21. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!