Ha három hónapos terhesen elszívtam egy fél szál cigit, az nagy baj?
Figyelt kérdés
Várandósságom előtt egy hónappal szoktam le, tehát már négy hónapja, de most annyira megkívántam, hogy nem bírtam ellenállni. Lelkiismeretfurdalásom támadt és a felénél elnyomtam, és nem is esett jól. Ugye etől még nem lesz baja a kicsinek? Csak mert vannak akik az egész terhességüket végigcigizik mégis egészséges gyerekük születik, max kisebb súllyal. Ugye egy fél szál még nem tragédia?2012. máj. 9. 08:23
11/13 anonim válasza:
Van olyan akinél nem okozott nehézséget ez a dolog?Úgy értem,hogy én még nem is tudtam a babáról de a legelső tüneteim közé tartozott ,hogy nem kell a kávé és a cigi (elötte sem doboz szám szivtam de a kávéhoz alap volt pl).Most voltam hét hetes terhes és néha rámjön ,hogy huh akkor cigi de nem és nem !! Viszont csak a megszokás lehet mert ha meg már megérzem másnál vagy meglátom csak a csikket hányingerem van .Elözőleg terhességem alatt rettenetes nehéz volt megállnom a kislányomnál .Érdekes,hogy a fiamnál meg ő a legelső gyermekem szintén alapból sem igen kellett .Esetleg tapasztaltátok,hogy kislány és kisfiú esetében is más más ez is .? Tudom nem lehet ilyenre adni stb stb de nekem igy volt ,és más ismerősömnél is volt ez igy .
12/13 A kérdező kommentje:
Én sajna még nem tudom, hogy fiú-e vagy lány. De alapból nem kívánom a cigit és eszembe se jut, de most ott volt apósom cigije az asztalon és mikor nem figyelt senki, akkor loptam belőle egy szálat. Már ezért is bűntudatom volt. Hát még miután elszívtam a feléig! Huhh, most legalább másfél évig nem fogok rágyújtani, annyira rossz érzés volt!
2012. máj. 10. 17:25
13/13 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb vétség a gyermeked ellen ,biztosan nagyon de nagyon jó anyukája leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!