Ha sokat idegeskedtem terhességem eddigi 7 hónapja alatt (szinte mindennap sírtam), és 1 héten 1-2 szál cigit elszívtam az mennyit árt a babának?
Figyelt kérdés
2008. jan. 23. 14:05
1/2 anonim válasza:
szia,
Jól megnöveled az esélyét annak, hogy a babád kiírás előtt születik!!!!
Nyugodj meg, nincs az az ok ami indokolná, hogy kockáztasd a baba egészségét. A füstöt meg ő is nyeli, úgyhogy az fejletlen tüdejét is rontod vele. Miért bántod s
2/2 anonim válasza:
Az idegeskedést gondolom elkerülted volna, ha teheted,de a cigit miért?Hát nem tudom most mi a helyzet, de legalább a hátralevő időben próbálj megnyugodni, és ne idegeskedj,tudom mondani könnyű, de muszáj őérte!Nem tettél túl jót ezzel a két dologgal, de nem kell hogy bármi baj is legyen,lehet ha megszületik eléggé nyugtalan babád lesz, de ennél nagyobb baja ne legyen.Az is igaz hogy sajnos sokan cigiznek a terhesség alatt,de a babónak nem lesz mindig baja.Remélem az orvos jóval bíztat.Na szval most már vigyázz magadra!És gondolj arra hogy régen is mennyi gyerek született, és mennyi mindent nem úgy csináltak őseink, ahogy most tennénk.Csak nyugodj meg végre!!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!