Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtátok el a párotoknak...

Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy fiú vagy lány lesz a babátok? Sajnos nem tud velem jönni az uh-ra, szolgálatban lesz.

Figyelt kérdés
Azt mondta,úgyis hallani fogja a hangomból,ha utána felhívom,de hát azért mégse úgy akarom közölni majd vele.
2018. júl. 21. 11:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen,én nem azt mondtam,hogy falnak megyek,ha nem lány lesz. Sajnálom,h ilyen idióta nők is gyereket szülnek... Igen,kétségbe vonom,mert 1 missed ab után és folyamatos vérzés mellett is tudtam azt,h bmi lesz,imádni fogom,csak ne legyen semmi baja,viszont ha választhatnék,lányt választanék. És érdekes,még sose hallottam,h vki nem így gondolná.
2018. júl. 22. 19:34
 22/27 anonim ***** válasza:
9%
Es te az utolso pilanatban kered az idopontot? Szabadnap ne mond mar hogy nincsen xx ezesetben. Igy hogy a parod folyamatosan szunet nelkul, rendithetetlen dolgozik a szammal mondanam el.
2018. júl. 22. 19:49
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
Igen kérdező... Mindenki úgy gondolkodik,mint te....mert hisz nyilván valaki vagy fiút akar, vagy lányt. Vond is kétségbe,mert elég kevés normálisan gondolkodó ember van,akinek tényleg mindegy,hogy mi a gyerekének a neme....és te idiótázol le másokat,nonszensz.
2018. júl. 22. 20:09
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor tudtuk meg, mikor megszületett. Nem kérdeztük, mert mindegy volt.
2018. júl. 25. 22:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Tehat missed ab es verzesek mellett sem mindegy neked a neme. Erdekes.
2018. júl. 26. 08:12
 26/27 anonim válasza:

Egyebkent nem azt kerdezte hogy ti milyen nemu babat szerettetek volna, es mennyire volt mindegy hogy fiu vagy lany stb, hanem hogy hogyan mondtatok el vegul. Ismeretlenul gyanusitgatni a masikat az megy.

Igen is van olyan hogy valaki minden egyes nap dolgozik es nem kerhet szabadnapot, de mindegy.

2018. aug. 24. 05:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Aha :D soha nincs szbdnp, es reggeltol estig ott van..... Oke
2018. aug. 24. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!