24. héten 95 %, hogy lány, mondták már fiúnak is korábban, mert nem fekszik jól, lehet még fiú?
#6 számomra sem világos ez. Mi lányt szerettünk volna, de kiderült, hogy fiú... na bumm.. :D csak legyen egészséges!
Nyilván bennem is volt egy pici csalódottság, de semmi komoly. A fiúk úgyis anyásabbak.. :P
Amúgy én sem értem, hogy váltogatja a nemét egy baba a 24. hét körül?
Nekem 17+1-nél olyan látványos fiú volt, hogy tökéletesen ki lehetett venni a formákat. Láttam és tudtam már mielőtt a doki kimondta.
Előtte két héttel még nem mert mondani semmit, mert a köldökzsinór a lába között volt, de igazából már én ott is látni véltem, hogy kukis. De szerintem a dokim is inkább csak óvatosságból nem mondott semmit.
De azt is megtudta nézni hőtérképpel, hogy bizony az a köldökzsinór és nem más.
Szóval én innentől nem értem, hogy ha egy baba megmutatja magát akkor hogy tudják elnézni?
Jaj, még mindig ezen rugózol? Hogy lehet ezen ennyit szenvedni? Menj már el egy normális 4D-re ha ennyire nem tudják biztosan megmondani, hogy lehiggadj!
Amúgy se értem, mit lehet ezen ennyit szenvedni. Nekem van egy lányom, lányt akartam most is, 13 hetesen a kombinált teszten közölték, hogy ő bizony kisfiú. Kb. 3 másodpercig néztem döbbentem, aztán örültem a fiamnak, ő is a gyerekem, tökmindegy a neme. Barátnőm meg itt magyarázott nekem tegnap, hogy ő két hétig lelkibeteg volt, mikor kiderült, hogy a kislánya után fia lesz, nem lánya megint. Én ezt nem tudom megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!