Fiú lesz vagy lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ovuláció előtt 4-5 nappal voltam együtt a párommal, és teherbe estem. (nem is gondoltam volna hogy ennyivel előtte sikerülhet :) ) de sikerült. És most az a kérdésem, hogy azt olvastam a neten, hogy ilyenkor nagyobb esély van kislányra.
Ez igaz?
Van köztetek olyan, akinek így lett kislánya?
( mi nem időzítettünk meg ilyenek, csak így sikerült. Mindegy a neme de azért kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok. Még van pár hét ameddig ténylegesen kiderül.
2018. júl. 2. 18:12
1/8 anonim válasza:
Nekem lány lett az első úgy, hogy 4 nappal ovu előtt voltunk utoljára együtt.
2/8 anonim válasza:
Erre nincs tuti tipp. Ha lenne, lehetne tudatosan gyereket tervezni, mármint a nemét illetően. Amikor xy azt írja neki lánya lett, attól te nem vagy előrébb mert lehet hogy neked attól még fiad lesz.
3/8 anonim válasza:
Sógornőm is ebben reménykedett többedik terhességénél is, mind a négy fiú lett... 😀
4/8 anonim válasza:
Remény van persze, de szerintem ígyis közel 50-50 százalék.
Nekem mindkétszer így lett fiam! 😀
5/8 anonim válasza:
Ebbol semmire nem lehet kovetkeztetni.
7/8 anonim válasza:
Igen, vmivel több esély van kislányra, mert a fiú hímivarsejtek nem olyan sokáig életképesek, mint a lányok. Mi is 4 nappal ovu előtt voltunk együtt előző babánál és kislány lett! :)
8/8 anonim válasza:
Mi ovu után voltunk együtt, kislány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!