Amikor még nem tudtátok a baba nemét, akkor volt olyan megérzésetek, hogy fiú lesz-e, vagy lány?
Nálunk sorban mindenki azt álmodta, hogy kisfiú lesz. De már ezelőtt is így éreztem. Kisfiú lett.
Úgy voltam vele mindegy milyen nemű csak egészséges legyen, azért egy kicsit a kislány felé húztam.
Az elsőnél gyanítottam, hogy fiú, bár 12 hetesen lánynak mondták, végül fiú lett. :)
A másodiknál teljesen eltérő volt a terhességem, de úgy gondoltam, hogy fiú, lány lett.
Most a harmadiknál próbálom a terhességeket összehasonlítani, de hetente más-más jeleket fedezek fel, így változik a véleményem is.
Én már a terhesség tervezésnél sem tudtam mást elképzelni csak kisfiut, a pozi teszt után közöltem is az apjával, hogy ő jön kicsiben :)( ha apuka pl Géza ugy monstam neki, jön a kis Géza :))
11. héten mondták 99%-ra hogy kisfiu.
Szüles elott gondolkodtam ha kislany lenne akkor talán nem szeretném ugy? Kicsit helyre tettem a lelkiismeretem hogy tudom hogy akkor is becsületesen felnevelném.aztán pár hét és mentem szülni, világra jött a "kis Géza"
Elsőnél Balázskàztuk valamiért.Olyan érzésem volt hogy fiú lesz.
Aztàn amikor18.héten tutira kislànyt mondtak nagyon boldogok voltunk csak egészséges legyen.
Most mielőtt megtudtam volnahogy baba lesz,azt ãlmondtam hogy fiúnk születik.
Azóta megnéztem két kalkulatort is bár nem hiszek benne de érdekelt az àlmom utàn
Fiú mindkettőnél
Még nem tudjuk a nemét de mindegy mi lesz
Azért màr persze kívàncsi vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!