Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor még nem tudtátok a...

Amikor még nem tudtátok a baba nemét, akkor volt olyan megérzésetek, hogy fiú lesz-e, vagy lány?

Figyelt kérdés
Én nem húzok egyik nemhez sem, de mégis olyan megérzésem van, hogy kislány lesz. Veletek is előfordult ez? :)
2016. ápr. 10. 07:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
* a DM -ben gondolkodtam el, amikor azon agyaltam mi lenne ha rozsaszin cumit meg rozsaszin cumisüveget kéne ketesnem.mintha a mammosbol is csak kék lenne.nem? Érdekes.
2016. ápr. 10. 09:40
 12/22 anonim ***** válasza:
A terhesség elején nem nagyon volt idő gondolkodni, mert már 11 hetesen mondott tippet a doki, amit aztán a 12. héten majdnem biztosra megerősített, de persze volt elképzelésem és világ életemben úgy éreztem, hogy 2 fiam lesz. 1 már kipipálva. :)
2016. ápr. 10. 10:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Mi egyértelműen lányt vártunk, és lány is lett. De az utolsó hetekben nagyon erősödött bennem a meggyőződés, hogy fiú lesz. Belém beszélték szerintem, mert a babán kívül csak 5 kg-t híztam, és fiús hasam volt (előre álló, nem nőtt a fenekem semmit) . De mégis lány lett.
2016. ápr. 10. 12:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Én mindkettőnél meg éreztem hogy fiú lesz :) Bár már elsőre is lányt szerettem volna,valahogy éreztem hogy fiú, és bejött. Másodszorra kislányt szerettünk volna,de a leg elején mondtam a páromnak hogy tuti fiú. Úgy is lett :)
2016. ápr. 10. 12:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Biztos voltam benne, hogy lany.mindketten mindig lanyt akartunk. Aztan az elet megleckeztetett, mert amniocentezis volt magas down kockazat miatt. Azon kiderult, hogy fiu, de mar nem hatott meg akkor minket semmi, mert az is kiderult, hogy nem downos.:)

Amugy csak egy gyerekunk lesz, szoval soseeaz mar kislanyom, dehat mit van mit tenni, nem igaz? Ilyen az elet.:)

2016. ápr. 10. 15:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen,kisfiamnál végig éreztem,hogy fiù. Most az a fura,hogy az első perctől kislány a megérzésem fiùt tippeltek bár nagyon takargatja magát,de még mindig ùgy érzem kislány 😊
2016. ápr. 10. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy kiderült, hogy babát várok, az ugrott be biztos kisfiú, mert nem terveztük tudatosan, de beszéltük, hogy jöhet bármikor, nem is tettünk ellene se sokmindent. A fogantatás miatt éreztem, hogy aki ennyire akar jönni, berobban az életünkbe, biztos egy vagány kisfiú. De ettől függetlenül mindegy volt, és nem is akartam bebeszélni. A gondolat folyton visszajött és kisfiú lesz mint kiderült.

De amikor ismerősnek mondtam, h én ezt érzem, csak ellenpéldát hoztak fel, szóval nem mindenki érzi meg.

2016. ápr. 10. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:

igen, teljesen biztos voltam benne, hogy lány lesz, 12. héten azt mondták hogy valószínűleg fiú, nem hittem el, továbbra is azt éreztem, hogy lány, 18. héten biztosra fiút mondtak.

21hkm

2016. ápr. 10. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:

én is, férjem is mindig egyetértettünk, hogy kisfiút szeretnénk. Most, hogy terhes lettem, valahogy átállt az agyam, és kislányt várok inkább. Mindenki lányt mond amúgy.

Lassan kiderül nekünk is, mi lesz :)

2016. ápr. 10. 21:25
 20/22 anonim válasza:

Az első hetekben lány volt a megérzésem, aztán a 9.héttől fiúnak gondoltam, mert mindig fiúbabákkal álmodtam.

Az ultrahang szerint kislány lesz. :)

22hkm

2016. ápr. 10. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!