Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtátok el a párotoknak...

Hogy mondtátok el a párotoknak, hogy fiú vagy lány lesz a babátok? Sajnos nem tud velem jönni az uh-ra, szolgálatban lesz.

Figyelt kérdés
Azt mondta,úgyis hallani fogja a hangomból,ha utána felhívom,de hát azért mégse úgy akarom közölni majd vele.
2018. júl. 21. 11:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Uh után felhívtam, és közöltem, hogy Réka egészséges és szépen fejlődik. Nagy volt a meglepetés, ő a harmadik lányunk 3 gyerekből. 😂
2018. júl. 21. 15:05
 12/27 A kérdező kommentje:
Hát aki azt mondja,hogy jelentéktelen,az hazudik. Mindenki vágyik valamelyikre a szíve mélyén,még ha nem is vallja be. Természetesen én is úgy vagyok vele,h mindegy mi,csak egészséges legyen,és ha fiú lesz,akkor sem akasztom fel magam,de picit reménykedek,h lány lesz. Párom pedig fiút szeretne,de persze ha lányunk lesz,akkor is ugyanúgy imádni fogja. És mivel sajnos nem megoldható,h velem jöjjön,ezért mégiscsak valami személyesebbet szerettem volna,minth a telefonba kinyögni,hogy mi lesz...
2018. júl. 21. 15:55
 13/27 anonim ***** válasza:
56%

Nem, nem hazudok. Első gyereknél olyannyira tök mindegy volt, hogy nem is kíváncsiskodtunk, véletlenül szólta el magát a szonográfus, hogy "ugye tudja, hogy", "nem, de kösz". Ugyanilyen egyszerűen közöltem otthon is.

Másodjára már érdekel.

2018. júl. 21. 16:17
 14/27 anonim ***** válasza:
82%

Jah...akinek mindegy,az hazudik.

Napok óta vérezgetek és gyógyszert szedek,azon parázok megmarad-e egyáltalán. Hidd el rohadtul lexarom milyen nemű. Nem vágyom vagy fiúra,vagy lányra. Egy egészséges babára vágyom, a neme lényegtelen és nem is ábrándozok sem fiúról,sem lányról....

2018. júl. 21. 16:25
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
En akartam, elsore lanyt de fiu lett, imadom hogy fiu. Akartam meg egy fiut, lany lett, imadom hogy lany. Szoval tok mindegy 😃😃 igy az is hogy mondom el a ferjemnek, neki is mindegy volt igazabol
2018. júl. 21. 18:05
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
Hivtak a prena teszt eredmennyel. Miutan letettem a telefont mondtam h minden rendben a babaval es kisfiu. Ennyi
2018. júl. 21. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok az a nagyfeneket kerítős fajta ilyenekben. Ugyan a férjem velem volt uh-on de a családnak úgy jelentettük be a babavárást hogy a nevünk meg volt ga fiú ha lány és a teljes nevét, vezetéknévvel ráírtuk az uh-os képre.
2018. júl. 22. 08:57
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
Miert vonod ketsegbe azt, hogy masnak tokeletesen mindegy?! Nem mindenki olyan, hogy betegesen ragaszkodik egy bizonyos nemhez, kulonben falnak megy, ha nem jon ossze:/
2018. júl. 22. 10:08
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyreszt. Teljesen mindegy mi a neme. Masreszt. Ugy kertem idopontot, hogy ne legyen szolgalatban. Minden ultrahangra, mert van szam es megkerdeztem mikor fog raerni. Harmadreszt: mivelhogy ilyen kreativ modon megoldottuk, hogy velem jojjon igy a szonografus is a szajaval mondta neki. Jo, mi?
2018. júl. 22. 18:03
 20/27 A kérdező kommentje:
Hát van,aki a hét minden napján dolgozik,jó mi? És sztk-s rendelésre csak 1 adott napon lehet menni,és ha azon a héten leszek x hetes,akkor nem mehetek 1héttel később.
2018. júl. 22. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!