Hányadik hétben tudja megmondani a doki, hogy milyen nemű a baba?
Amikor úgy mutatja magát, nekünk már a 11. héten megmondták, hogy valószínûleg fiú. Utána a genetikai UH-n szintèn mondták.
De ha nem úgy fordul, lehet hogy még a 20. héten sem látják.
Speciális vérvétellel már az első néhány hétben is akár.
Néhány orvos már tippel a 12. heti ultrahang alapján. A 18 hetes UH-n már látszani szokott, addigra már elég nagy a baba.
Nekem amúgy a 18 hetes uh-n nem fordult úgy, hogy látszódjon, én csak 23 hetesen tudtam meg a lányom nemét 4D uh-n. (Utána már a 24 hetes kórházi uh-n is látszott, mondták.)
A második babámnak viszont soha nem nézték a nemét a kórházi ultrahangokon, csak 27 hetesen 4D-n tudtuk meg, hogy fiú.
Mindkét baba nemét meg tudta mondani a 12.héten a doki 100% biztonsággal. Bár a 2.baba még pocakban van, de azt még mi is megtudtuk volna állapítani, ugyanis rátette az UH fejet a hasamra és a kisfiúnk teljesen terpeszbe feküdt és látszott a fügyije:). Azóta sok UH-n voltunk (sajnos volt egy kis gond), de mindenki fiút mondott Rá.
1,5 éves kislány anyukája és 27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!