Van itt valaki akinek nem középidőben fogant a baba? Mit látott a doki az első ultrahangon?
Olyanok tapasztalataira lennék kiváncsi akik nem középidőben lettek terhesek! A menzesz szerint már majdnem 7 hetes lennék, ultrahang szerint csak 5!
Később lehetett peteérés vagy gond lehet a babával?!
Ez biztosra csak a kovetkezo ultrahangon fog kiderulni, egy-ket het mulva mar latszani fog, hogy fejlodik-e az elozohoz kepest.
Pozitiv teszted mikor lett?
Nekem az egyik terhessegnel pl rendesen kozepidoben fogant, 28 napos ciklusom van es amikor nem jott meg, akkor pozitiv lett a tesztem is. Ennek ellenere ultrahangon majd ket hetes lemaradas volt (kb mint nalad, majd 7 hetesen csak egy kb 5 hetesnek megfelelo petezsak latszodott). En tudtam, hogy nem fogangatott kesobb ennyivel, hiszen akkor mar pozitiv volt a tesztem, amikor uh alapjan epp csak a peteeresem lett volna.
De pl baratnomnek hosszu ciklusai vannak, kesoi peteeressel, amikor terhes lett, akkor is kb ket hetes lemaradas volt mar az elso uh-n. (8hetes a mensi szerint, 6 hetes az uh szerint.)
Nala semmi gond nem volt, csak kesobb fogant, kisebb volt a terhesseg.
Szia.. Igaz nekem középidőben, de nagyon rövidek a ciklusaim..
Így a baba mindig nagyobb 4 nappal...
Tehát annyit, hogy mindig nagyobbnak latja.. De a szülés időpontját nem hozta korábbra....még mindig úgy nézzük, mintha 28 napos ciklusom lett volna a 24 ellenében...
Viszont sokan vannak a te esetedddel is..
Február 25.én lett pozitív a teszt. Ha 5 hetes lenne az azt jelentené hogy 1 hete ágyazódott be. Ez pedig lehetetlen mert 2 hete lett pozitív a teszt, és kb azóta tüneteim is vannak!
Szóval aggódom!!!
Később fogant.
Két hét késés után mentem dokihoz, hogy pozitív a teszt (az is csak egy hét után lett halvány pozitív). Nem látott semmit. Vérből akkor volt a hcg-m 240, ami 3 hetes terhességnek felel meg. Kb. pár nappal beágyazódás után.
Volt két missed abom, ezért rutinból írta is fel az utrogestant. Nem volt semmi gond, szépen fejlődött, csak mindig egy héttel kisebb volt a mért nagysága, mint ahogy a menstruációs alapján kellett volna.
A 12. heti uh-n korrigálta a szülés várható idejét.
Már egy éves elmúlt. Eleven, ügyes kismanó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!