20 hetes Uh n ha a baba bal oldalán nem annyira jo a vérkeringés mint a jobb oldalt, de a doki azt mondta ezzel legközelebb nem lesz semmi gond mert most még elfogadható megnyugodhatok vagy csak megnyugtataskepp mondta?
Figyelt kérdés
Annyira felek azóta hogy valami baja lesz a csoppsegemnek:( eddig semmi peoblema nem volt es azt mondta ne foglalkozzak ezzel most mert még ez elfogadható.2017. szept. 6. 14:40
1/6 anonim válasza:
Dehát miért nem hiszel neki? Valószínűleg úgy van ahogy mondta és sok magzatnál fennáll ez a dolog, pár hét múlva meg rendeződik.
Nekem pl. a méhszájon volt a méhlepény, a dokim mondta, hogy legtöbbször arréb csúszik, nem lesz semmi gond. Most el kellett volna kezdenem parázni, hogy mi lesz? Nem, én nem foglalkoztam vele semmit, szépen arréb ment magától.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves első de első baba es annyira paras vagyok hogy ez borzasztó ... a mehszajon volt nekem is a 12. Uhn mostanra feljebb ment ezer is izgultam ezidáig de valahogy le kene nyugtatni magam amugy :/ csak nem tudom hogy :/ koszi a valaszt
2017. szept. 6. 14:54
3/6 anonim válasza:
Én azért elmennék megnézetni mással is olyan 2 hét múlva hogy hogy alakul a dolog. Ártani nem árt és megnyugodnék.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű mert németben vagyunk es itt nem nagyon kapok 6 héttől hamarabb mas maganhoz időpontot.. 4 hét mulva megyek vissza hozza , aztan pedig megyunk haza Magyarországra 1 hétre akkor elmegyünk 4D mozira ,szóval mas is fog latni , reménykedem benne nem lesz semmi baj , koszi nektek
2017. szept. 6. 18:07
5/6 anonim válasza:
Akkor türelem, tudom mondani könnyű, de nem tudsz mást tenni. Minden jót kívánok! Írd majd meg ha lesz kedved hogy mi volt végül.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom :)
2017. szept. 7. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!