Par napja nyulos atlatszo neha kicsit feher tejszeru de bo folyasom van.15-ére nem varom. Hasam ket napja szurkal lent es feszul. Mellem csak kicsit erzekeny. Lehet baba a dologban?
Együtt voltál valakivel és nem védekeztetek? A férfi elment benned?
Mert ha igen, lehet baba a dologban. De ha mégsem, a teszt kideríti majd!
Mivel nem varom a menait igy szerintem egyertelmu hogy vedekezes nelkuli egyuttlet tortent :D Akarunk babat.
A keedes csak az, hogy ez most lehet a "siker jele" ?
Valószínűleg most van/volt a napokban az ovud, nem 2szer volt, csak egyszer.
Nem látunk beléd, így napra pontosan látatlanba nem tudjuk ezt megmondani neked.
Arra, hogy pár nap eltéréssel 2 magzat megfoganjon nagyon kicsi rá az esély. Pár ilyen eset történt az egész világon a közelmúltban.
Koszonom a valaszokat! Elsejen teszteltem ovulaciora es pozitiv volt, akkor is volt kis folyas, egyutt is voltunk, de most joval bovebb, ezert gondoltam hogy ez mar jelezhet babat esetleg.
Tulajdonkeppen azert irtam ki a kerdest, hogy valakinek volt e ilyen es lett e belole baba, vagy volt e valakinel ez terhesseg jele. :)
És másodikán is használtál ovulációs tesztet? Az első negatív nap számít és lehet több napig is pozitív.
Szerintem ez inkább ovuláció, 2-3 nappal a megtermékenyülés után még úgysincs semmi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!