Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görcsölés, nyúlós átlátszó...

Görcsölés, nyúlós átlátszó folyás (nem p. é. kor) plusz hő lehet baba?

Figyelt kérdés
úgy 1,5hete vettem észre pár napig tartó nyúlós átlátszó nyákot.majd lett viz szerű majd fehér aztán megint átlátszó nyúlós aztán megint fehér aztán vizes és fehér..ez úgy 5napig váltakozott aztán beállt fehérre (de nagyon kevés van) és 4nappal ezelőtt az ovukor (16-án) felugrott hőm(36,8) még tovább ugrott 37fölé (29-én) 30-án kellett volna nem megjönnie..úgy 1hete görcsölök néha nagyon tompán..lehet baba?
2015. júl. 5. 06:44
 1/8 A kérdező kommentje:
az alaphőm 36-36,2
2015. júl. 5. 06:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Teszelj es megtudod:)

Amugy siman lehet foleg, hogy a hod magas es kesik is

2015. júl. 5. 06:52
 3/8 A kérdező kommentje:
még arra gondoltam hogy szedek D vitamint..nem lehet hogy az tartja fent a hőt?ill tudom hogy a progeszteron tartja fent a hőt de nem lehet hogy a d vitamin hatással van a progeszteronra?
2015. júl. 5. 06:54
 4/8 A kérdező kommentje:

"D-vitamin túladagolás (D-hipervitaminózis)

D-vitamin túladagolás leginkább ipari balesetekben fordulhat elő, ezért nem javasolt a táplálékok túlzott mértékben történő D-vitaminnal való dúsítása. A D-hipervitaminózis szindróma magas kalcium szinttel jár. Az aktív D-vitaminnal történő készítmények alkalmazása esetén fordulhat elő.

Amennyiben a hormonszerű előanyag, a D3-vitamin bevitele történik pótlás vagy megelőzés céljából a védőmechanizmusok működésbe lépnek, így túladagolásról nem beszélhetünk. Ez utóbbi forma alkalmazása a gyakoribb.

A zsírszövetben tárolt D-vitamin fogyáskor felszabaduló mennyisége nem jelent reális veszélyt D-hipervitaminózis kialakulása szempontjából még túlsúly esetén sem.

A D-vitamin túladagolás tünetei

A D-hipervitaminózis okozta magas kalcium szint tünetei lehetnek az izomgyengeség, hányinger, hányás, hasmenés, fejfájás, fáradtság, általános gyengeség, fogyás, fokozott szomjúságérzés illetve fokozott vizeletürítés. D-vitamin tartalmú készítmény szedésekor a fenti tünetek jelentkezésekor a készítmény alkalmazását fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni. Segíthet a kalciumszegény táplálkozás és a megfelelő folyadékbevitel." itt ezt irják...nem mondják a progeszteront úgyhogy akkor 80% hogy nem a D vitamintól lett magasabb a hőm és tart a progim

2015. júl. 5. 07:02
 5/8 A kérdező kommentje:

ez ma délutáni teszt

[link]

2015. júl. 5. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2015. júl. 5. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. júl. 5. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
pár napra rá megjött :(
2015. júl. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!