Lehet még baba? Atlatszo es veres folyas.31. nap. (tobbi lent)
32-33. napra szokott megjonni, elotte egy ket nap alig par csepp barna, sotetbarna fokt szokott lenni a tisztasagin...
Ma a 31.napon csak wc papiron latom, de atlatszo es mellette véres volt. Nem keveredik ossze a verrel az atlatszo. Hasonlo, mint a tojasfeherje szeru folyas, csak nem nyulik, es piros ver van mellette.
szerintetek ez mi lehet? Soha nem volt ilyen, par honapja probalkozunk csak. Mas tunet nincs, par napja gorcsolt a petefeszkemnel, de az szokott lenni maskor is. Mas tunet ninxs, meg nem is figyeltem nagyon.
Nekem is ez volt tegnap, én ma vagyok a 31. napon, bár nekem össze vissza vannak a ciklusaim, 33-50 napig minden előfordul.
Ma is valami fura színű, nem tudom eldönteni, hogy inkább barnás, vagy rózsaszínes, de én biztos vagyok benne, hogy - nekem legalábbis - meg fog jönni, én mensi előtt már tapasztaltam ilyet máskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!