Átlátszó folyás a nemvár előtt 3nappal? Kinek mit jelentett? Volt akinek baba volt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 20:30
1/6 anonim válasza:
Volt akinek igen, volt akinek nem.
Bocs, nem gonoszkodás, de a folyásból semmire nem lehet következtetni. Maximum akkor jelentHET valamit Nálad, ha soha ilyen nem szokott lenni, és nagyon szembetűnő, de ovuláció és menstruáció között gyakorlatilag bármiféle nyáktípus jelentkezhet, normálisnak számít minden, függetlenül attól, hogy van-e baba vagy nincs.
Azért szorítok Neked!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,h írtál!
2011. dec. 3. 21:08
3/6 anonim válasza:
Nekem mensi előtt 3-4 nappal lett pozi a tesztem. Akkor krémes folyás volt, de nem sok, aztán a pozi teszt utáni napokban kezdett vizes lenni. Viszont, nekem mensi előtt is mindig ilyen. Sajnos erre tényleg nem lehet adni, mert bármit jelenthet.
4/6 anonim válasza:
Nekem nagy mennyiségű vizes folyásom volt és baba lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!