Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanában 4-8 napokat késett...

Mostanában 4-8 napokat késett a menzeszem, de végül mindig megjött. Most 16 napja késik, de semmi. Elég sűrű fehéres-átlátszó folyásom van, de mindig szokott lenni több-kevesebb. Baba, vagy megint a szervezetem játszik velem?

Figyelt kérdés
A 7. késési napon nem reggeli vizeletből végzett teszt negatív. Szerintetek mi lehet a baj? Ha mégis baba van a dologban, megtartjuk, bár kicsinek érzem az esélyét, hiszen negatív a tesztem. Párommal megszakításos módszerrel védekeztünk egész hónapban, az elmúlt két hétben nem (amióta elvileg menstruálnék).
2010. jún. 24. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet a menszeszed idején amikor nem védekeztetek akkor volt rendkívüli peteérésed és az megtermékenyült. nem lehet ez is, és akkor még jó hogy negatív a teszted. majd később lesz pozitív vagy nem tudom mi lehet veled.

nekem mind a 2 terhességemnél volt olyan folyásom amilyet te írsz.

majd írj mi lett ha tesztelsz.

2010. jún. 24. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenképp megírom, mi lett!
2010. jún. 24. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
én akkor lettem terhes a 3.-kal, mikor már meg kellett volna jönnie. Én is vártam egy darabig - kb 10 napig -, de semmi. aztán teszteltem és + lett.
2010. jún. 24. 22:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egy hét késés után nappali vizeletből ki kellett volna mutatnia, ha terhes lennék. Szerintem. 1 éve voltam már terhes, akkor a késés második napján reggeli vizeletből egyből + lett, méghozzá nagyon erősen. Szóval ha babás lennék, szerintem már kimutatta volna egy hét késés után, függetlenül attól, hogy reggeli vagy nappali vizeletről van szó. De majd kiderül... :) Köszönöm a véleményeket, tanácsokat, nagyon bizonytalan vagyok, beleélni sem akarom magam abba, hogy esetleg babám van, hiszen mostanában sokszor késett pár napot, bár igaz, nem ennyit.
2010. jún. 24. 22:55
 5/8 A kérdező kommentje:
17 nap késéssel, barnás vérzéssel, de megjött. Én már nem értek semmit.
2010. jún. 25. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom :( Nekem is késett, én sem mertem reménykedni, de amikor még többet késett sajnos elkezdtem reménykedni. Aztán tegnap megjött...

De el fog jönni a mi hónapunk is! :)

2010. jún. 25. 11:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Remélem! :)
2010. jún. 25. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
szia lett babád?
2010. dec. 14. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!