Három napja késik! Baba vagy a szervezetem szórakozik? Ha most reggel tesztelek az már kimutatná, ha babás lennék?
Április 20-án volt menszim utoljára. Akkortól nem szedem a bogyót, mert babócát akarnánk. Megszakítással védekeztünk a hónapban. Létezik, hogy akár így is baba? Vagy csak a gyógyszer borította a már évek óta óraműpontossággal jövő menszimet.
Múlt héten nagyon fájt a mellem, menszi szerű fájdogálásaim voltak, azt hittem hamarabb jelentkezik majd. Ezek mostanra mind elmúltak és hófehér sok folyásom van.
Teszteljek szerintetek?
Szia!
én 7 évig szedtem gyógyszert, márciusban hagytam abba,az áprilisi vérzés kimaradt.Most "várom" a májusit.Eddig megszakítással védekeztünk, de most már nem.
Te milyen gyógyszert szedtél?
Szerintem még neked sem indult be a peteérés.Bár kívánom, hohy legyen baba!!!
Hát sajna inkább én is arra gyanakodom, hogy a gyógyszer miatt van. A gracial-t szedtem, és én is elég sokáig, mert még javában szűz voltam mikor elkezdtem. Valami gond volt a méhemmel, amiért felírták nekem. Ezt a problémát megszűntette, és ezért is bíztam nagyon abban, hogy ha már akkor felírták nekem, akkor ez tutti valóban valami kis hormontartalmú készítmény.
Szerettem volna, ha abbahagyása után is minden rendbe megy. Bár még most egyáltalán nem vagyok megijedve, mert hát három nap késés nem a világ, csakhát az okban szeretnék biztos lenni.
Majd kiderül, itt sajnos mindenkinek minden próbára teszi a türelmét. :-)
a 7.46-os vagyok
Meliane-t szedtem, nekem meg azért írta fel a gyógyszert, mert rendszertelen volt a menstruációm.
Ne lepődj meg, ha májusbaan nem jön meg.
De én is nyugtatom magam, hogy hamar beindul a peteérérs. Pont ma keztem el hőmérőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!