Tegnap voltam nőgyógyásznál. Szabálytalan petezsákot talált, és a baba kisebb a koránál.7+1 napos lennék, de a doki azt mondta hogy 6+3 nak felel meg, de van nagyon gyenge szívhang. Járt így valaki? mi lett a vége?
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 11:50
1/5 anonim válasza:
Nálunk egészséges gyerek.
Az első uh-n picike volt, azt mondták még bármi lehet, de a másodikon már erős szívhangot hallottunk és megfelelő méretű babát láttunk. Még nagyon az elején vagy.
2/5 anonim válasza:
Végig egy héttel kisebb volt, mint a menstruáció alapján kellett volna. Később fogant.
Most épp szundikál. ;) Kimerítő dolog felforgatni az egész házat.
3/5 anonim válasza:
10 nappal volt kisebb a számoltnál, sokkal később fogant. 2 éves lesz lassan.
4/5 anonim válasza:
Az hogy kisebb nem biztos hogy baj, de a szabálytalan petezsák nem jó jel, meg a gyenge szivhang sem. Szoritok azért.
5/5 anonim válasza:
En anno elmentem egy UHra mondta a no hogx kb 7 hetes lehet de nem talalt benne semmit. Aztan nem hagyott nyugodni elmemtem a Semmelweisre es ott 6 hetes volt szivhanggal😊😊 azota mar megszuletett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!