Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt egyik napról...

Terhesség alatt egyik napról a másikra kisebb has normális lehet?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy reggel laposabb és evés után jobban látszik. Nemrég kezdődött el a 15. hét nálam és kb. azzal egyidőben most ha sokat eszem akkor sem olyan nagy mint előtte volt, mint amit megszoktam. (Már 7. héten észrevették munkahelyemen és onnantól hordtam kismamanadrágokat is, hozzá kell tenni, lehetésges, hogy lombik stimuláció miatt volt ennyivel nagyobb, mint az átlag pocik). Most nagyon aggódom, mert az étkezést nem fogtam vissza, nem csinálok semmit máshogy és már mások is észrevették, hogy most kisebb. Még talán annyi változás van, hogy mellem nem annyira fáj, mint előtte. 2 hete voltam és 1 hét múlva megyek ultrahangra, nem szeretnék addig aggódni...

2018. febr. 7. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nagy hasam volt az csak PUFFADÁS semmi mas. Utana megint tök lapos hasam volt , aztan 20hetesen kezdett látszani. Hirtelen megint pici lett,mint kiderult úgy fekudt és ezért.
2018. febr. 7. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a puffadásos tüneteid csökkentek...

Nekem is voltak/ meg vannak ilyen időszakok( pár nap)

Bár most 1-2 nap alatt látványosan nőtt (21. Hét)

2018. febr. 8. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!