6hetes vagyok ma voltam uh-on azt mondták nincs szívhang, petezsák kisebb lett. Van még remény?
Szia!
A remény hal meg utoljára.Terhességem elején hetente jártam UH-ra,mert tavaly volt Missed AB-m.Amikor 6-7 hetes lehettem az orvos azt mondta,hogy nem lát embriót és szikhólyagot sem és a petezsák deformált.Újabb műtétre küldött.Vártam 1 hetet és bementem a kórházba,csináltak UH-t és kiderült,hogy minden rendben van.Az embrió él!!!!Menj el másik orvoshoz!!!!
36 hetes
Szia! Én azt ajánlom keress másik orvost! Ugyanez volt velem 6 hetesen. Aztán 7 hetesen elmentem máshoz, és már két petezsákot láttak! :) Először sokkot kaptam, hiszen azt a reakciót vártam, hogy "Sajnálom Hölgyem, de sajnos..."
És erre van szívhang... kettő is! :) Ne keseredj el, menj másik orvoshoz!!
Sok sikert! Szurkolok!
9 hetes ikres kismama... :)
Szia!
Második válaszoló vagyok.Voltál ma UH-n?Mi volt?Ugye minden rendben?Drukkolok nagyon.
Szia!
Utolsó válaszoló vagyok!Ez nagyon jó hír!!!Ezek szerint a doki is lát reményt!!Csak nyugi,nem lesz semmi baj!Pihenj amennyit csak tudsz.Csütörtökötökön jelentkezz :-)
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!